autisme vorm

Welkom op mijn weblog

School keuze

0 reacties
School keuze

Afgelopen weken hebben we allerlei gesprekken gehad na aan eiding van testen die gedaan zijn op laila haar school en ook is ze gezien door de revalidatie arts van "de Sprienke".
De uitslag van dit alles s het advies om Laila aan te melden voor Cluster 2 en dan wel binnen "De Kring". omdat ze daar dan na de grote vakantie naar groep 8 kan en daarna binnen de kring verband verder naar VBO.
Dus niet naar een gewone middelbare school waar ze ondergesneeuwd zal raken binnen de grote groepen.
Dus we gaan nu de procedure opstarten en wachten het af of ze de Cluster 2 toekenning krijgt.

Nou ja dat is ff snel hiero...
Vanmorgen gebeld en aanstaande Donderdag hebben we al een intake gesprek...die zetten er vaart achter en nu maar hopen dat het ook zo snel blijft gaan zodat we tegen maart de toe-of- afkeuring voor Cluster 2 hebben!

We zijn donderdag dus op gesprek geweest, mmm meer een lijstje invullen en info krijgen dus eigenlijk meer tijd kwijt met reizen naar Goes als werkelijk in gesprek zijn geweest, maar als de "kring"alle info heeft van "de Sprienke"dan kan alles opgestuurd worden naar de beoordelingscommssie en daarna nog 2 weekjes en dan krijgen we de uitslag..

Maar ze hebben al een plek gereserveerd voor Laila, want ze gaan ervan uit dat de beoordeling er gewoon door komt of...... de commissie moet van oordeel zijn dat Laila te goed is voor "de Kring".

Pffff ja hoor ze komt daar op school omdat alle Auti kids van "De Sprienke" aangemeld worden bij "de kring" omdat het de enige school is die daarvoor in aanmerking komt zodat de kids door kunnen stromen in het aangepaste VSO onderwijs, die voor Laila over 1a2 jaar al van start gaat ligt een beetje aan de groep of klas waar ze nu in komt volgend schooljaar.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.