autisme vorm

Welkom op mijn weblog

pffffffffffffffffffff

0 reacties

Ik schaam me rot ik ben hier al een hele tijd niet meer geweest, want ondertussen zijn er heel veel dingen gebeurt in mijn/ons leven.

Ik ben geopereerd op 22 december aan mijn buik en heb nu weer een buikje en omgedraaide kangaroeschort meer,

Was voor de operatie door toestanden thuisal heel wat kilootje weer afgevallen, dus veel vet viel er niet meer te verwijderen: wel 2 kilo overtollige huid!!!

Ondertussen ben ik ookal weer de nodige kilootjes afgevallen en zit ik bijna op mijn streefgewicht van 85 kilo, dus dat gaat goed, alleen de oorzaak is niet de beste manier om af te vallen  )o;

Miijn man is verliefd geworden op een vriendin in wording van de communites en zij op hem, dus ze willen met elkaar verder.

Sta nu dus voor een scheiding, want als ik 1 ding wel geleerd heb is dat er tegen verliefdheid niet te vechten valt en dat je de persoon van wie je zielsveel houdt dan maar beter vrij kunt laten om zelf te ontdekken of het een bevlieging is of echt! (De advocaat is al geweest en die is nu bezig met een scheidingsconvenant).

Ik heb afgelopen donderdag bericht gekregen dat ze een huisje voor Laila en mij hebben (via urgentie aanvraag) en morgen ga ik daar een kijkje nemen, daarna contract tekenen en alles financieel gaan regelen, want ik kan dan achter een aanvulling via de SOOS aan, want mijn salaris met 20 uur werk per week is te laag.

 

Het enige wat ik hoop en wil is dat mijn maatje en ik gewoon maatjes kunnen blijven, want de plek in zijn hart die ik NU nog heb, wil ik dus echt NIET kwijt en eigenlijk hoop ik dat ie zich als ie alleen is en gaat ontdekken dat die roze wolk toch heel anders is als de realiteit, tot de conclusie komt dat ik het misschien toch waard ben om voor te knokken en dat ie moeite gaat doen om me terug te winnen, maar dan zal ie hard moeten knokken want hij heeft me nu heel veel vertrouwen en geloof in zijn liefde ontnomen. En ook heel erg veel verdriet gedaan, want ik hou nog steeds heel veel van hem en wil hem niet kwijt, maar ik heb nu geen andere keus als weg te gaan.Als de liefde voor mij als partner er nu NIET meer is zoals hij zegt, dan heb ik er een heel hard hoofd in dat die er in de toekomst WEL weer zal zijn.

 

Hoop doet leven zeggen ze toch altijd?

Nu ik ga mijn best doen om er het beste van te maken en weer een stabiele omgeving te creren voor Laila, want die heeft het er ook heel erg moeilijk mee en die is niet zo zachtzinnig in haar verdriet en ze valt weer terug in enkele oude tics en soms is ze weer moeilijk te bereiken omdat ze in gedachten mijlenver weg is.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.