computer beveiliging en antivirus advies

Avast free antivirus komt weer goed uit de test

0 reacties

Bij Avast kan de klant kiezen uit drie verschillende pakketten met aanzienlijke verschillen in functionaliteit en beveiliging, en kan deze worden gezien als een soort upgrade.

Het eerste pakket genaamd Avast Free Antivirus is voor beginners en voor degenen die de basisbescherming willen die iedereen gratis op hun computer zou moeten hebben. Het programma beschermt tegen virussen, helpt bij het onthouden van wachtwoorden en zorgt voor een soepele spelervaring .

Avast Internet Security, ontworpen voor de gevorderde gebruiker, heeft de toegevoegde kenmerken van het herkennen van vervalsingen en het beschermen van de gebruiker tegen spam . Verder is er een uitgebreide optie om een ​​overzicht te hebben van gegevensbescherming en toegang tot de computer.

Het laatste pakket vertegenwoordigt de volledige versie, om zo te zeggen, voor een prijs van 80 euro per jaar krijg je met Avast Pro Antivirus of Avast Premier twee extra functies, namelijk de verdediging tegen hackers en de mogelijkheid om gegevens onherroepelijk voor altijd te verwijderen.

Zoek de beveiligingsoplossing die bij u past:

Beveiliging is het punt waarom we een virusprogramma krijgen, en dat is waarom dit nu in detail wordt behandeld.
De beveiligingsfunctie van Avast is opnieuw ontworpen met de nieuwe versie, zodat de gebruiker zo min mogelijk instellingen moet maken om de ideale beveiliging voor hem te krijgen. Om een ​​vergelijking te kunnen maken tussen de afzonderlijke virusscanners, kijk ik naar de herkenningssnelheid en het beschermende effect. Talloze virusscannerproeven hebben bij Avast zeer goede waarden gevonden, met de gratis versie zelfs de beste waarde van alles bepaald.

Om de scanner permanent up-to-date te houden en op de hoogte te zijn van de huidige gevaren, worden er dagelijks kleine updates geregistreerd . Dit gebeurt op de achtergrond, dus normaal gesproken merken gebruikers het niet.

Een ander belangrijk beveiligingsprobleem is niet alleen de detectie van schadelijke software, maar ook de verwijdering ervan. Er is bijvoorbeeld een zogenaamde beveiligingszone waarin al die bestanden zijn geplaatst die mogelijk schadelijke code bevatten . Nu kan alles in deze zandbak worden uitgeprobeerd zonder je zorgen te hoeven maken dat er iets gebeurt.

Niet te vergeten is de wachtwoordbeveiliging, die hierboven al kort werd genoemd. Hij heeft het voordeel dat nu niet veel verschillende wachtwoorden onthouden moeten worden, maar slechts één, het zogenaamde hoofdwachtwoord. Als u dit invoert, worden alle toepassingen die het beschermt ongecompliceerd en veilig geopend. Er nog niet uit? Lees ons bericht over gratis antivirus

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.