Keramiek etcetera;

Hallo, ik ben Ank van der Wel. Sinds 1980 werk ik met klei. In klei vond ik een materiaal, waarin ik al mijn gevoelens en creativiteit de vrije loop kan laten. Het is fantastisch om uit vormloos materiaal iets te maken.

Koninginnendag

1 reactie

Nee, door dit gezelschap worden geen spelletjes gespeeld. Noch virtueel, noch in het echt. Zo kinderachtig zijn zij niet. Dit is een volwassen hofhouding. Met deftige dames, die weten wat hun rol is en hoe die moet worden uitgevoerd.

Dit beeld zou geexposeerd worden tijdens de Kunstschouw in Kerkwerve. Helaas bereikte mij vanmorgen het bericht, dat de Kunstschouw ook dit jaar niet kan doorgaan. Heel jammer voor alle betrokkenen: zowel voor de kunstenaars, de bezoekers, de locatiehouders en voor de zo hard werkende organisatie. 

 

1 reactie

Jammer, jammer.., Ik mis al die kunstroutes etc. heel erg. Kunstschouw gaat waarschijnlijk ook niet door ? Tholen hebben we ook al voorbij moeten laten gaan. En wat blijft er wel overeind? Ja, waarschijnlijk die dames van je prachtige beeld, die blijven rechtop in de wind (om met een liedje  van het songfesival te spreken). zoals ik al schreef, jammer, jammer. 

Jopie Meerman

29 April 2021 om 18:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.