Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Meditatie lessen

0 reacties

Ieder mens, elk lichaam, elk proces en elk systeem verlangt balans en is op zoek naar balans. Die zoektocht kan bij iedereen totaal verschillend zijn en soms wordt er gezocht op onjuiste manieren. Alcohol, roken of over-eten… dat geeft niet de echte balans maar meer een schijnwereld van balans. Echte balans geeft een diepe rust waar de emoties en de gedachten stil liggen, het lichaam rustig is en een totale vrede in ons gehele systeem heerst. Er rust automatisch een glimlach op je gezicht.

Ik geef meditatie lessen op dinsdag, donderdag en vrijdag avond. Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur. Falckstraat nr 2, Vlissingen. Graag van tevoren aanmelden dan leg ik een matje voor je klaar.

Hartelijke groeten,
Tasja Hut

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.