Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Reiki 1 Weekend

0 reacties

Reiki 1 cursus door Tasja Hut

Voor de geïnteresseerde in de Reiki cursus hieronder extra informatie en er zijn cursus data bekend: weekend van 18 en 19 Januari of het weekend van 15 en 16 Februari.

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.
Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je een Reiki I certificaat.
Bij Reiki 1 onderga je vier inwijdingen, welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten en wordt de mogelijkheid 4 keer versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd. Het word ook wel het boeddhistische pad naar verlichting genoemd.
Weekend: zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Kosten 165,-. Inclusief certificaat Reiki 1e graad. Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel warme sokken mee. Zelf lunch mee nemen. Het is belangrijk dat je je op deze dagen voorbereid en goed uitgerust bent.
Je kunt bij mij ook terecht voor een individuele Reiki behandeling.
Voor vragen of aanmelden neem gerust contact op.

Hartelijke groeten,
Tasja Hut Falckstraat 2 Vlissingen
www.aleenzijn.nl

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.