Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Uitleg Metamorfose massage.

0 reacties

De Metamorfose massage is naast de Voetreflex massage de populairste onder de cadeaubonnen. Mocht je nog niets weten te geven of te vragen... mogelijk is een cadeau bon een inspirerend idee.
De Metamorfose is een zachte drukpunten behandeling op je voeten, je handen en je hoofd. Het zorgt dat jouw energie weer gaat stromen en fysieke of mentale blokkades kunnen worden opgelost waardoor je meer in balans en aanwezigheid in jezelf ervaart. Ik breng tijdens deze behandeling 3 levensgebieden in balans te weten:
Voeten: hoe je in je leven staat.
Handen: hoe je handelt in je leven.
Hoofd: hoe je denkt in je leven.
En ik zet je energetisch weer in 1 lijn met de kosmos en de voeten stevig op de aarde. Dit vertel ik er normaal niet bij maar je ervaart het wel. Er ontstaat helderheid en inzicht en je ervaart weer rust en ruimte in je lichaam... of te wel de metamorfose.
Door de meditatieve werking ook wel de onder de naam Boeddhistische massage genoemd. Mensen die mediteren zijn ook fan van deze zachte drukpuntenmassage.
Neem gerust contact op voor de cadeaubon, het maken van een afspraak (alsvast voor 2020) of als er nog vragen zijn.

Acupunctuur, Psychosociale therapie, meditatie en massage
Tasja Hut
www.aleenzijn.nl

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.