Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Hooggevoelig kind. Tips.

0 reacties

Als ouder van zo’n hooggevoelig kind, is het goed je kind te helpen beter te aarden/gronden om energetisch gebalanceerd te zijn en te blijven.
Er staan 11 verschillende soorten technieken in dit artikel (even door scrollen naar beneden) om zelf te doen. Wie weet voel je je aangesproken en zit er een bij waar je/jullie toe aangetrokken voelt. Een leuke techniek is bv de rits.
Voetmassage helpt het kind om beter/weer af te stemmen op hun eigen voetjes en energetisch terug in hun lichaam te laten komen.
Voetmassage kan je als liefdevolle ouder prima zelf doen.
Ik krijg soms de vraag of ik ook voetreflex massage aan kinderen geef? Ja, dat doe ik en dat helpt juist heel goed om je kind weer te balanceren. Via de voetjes kan je heel wat stress weg nemen om weer ontspanning en balans in het systeem voor terug te brengen. Ook voor de ouders zelf is een professionele voetreflex massage een goede manier om te gronden en meer rust te ervaren.

https://www.nieuwetijdskind.com/energie-kind-gronden-in-balans/?fbclid=IwAR3dmeJK1g40SOx9Lw-ZrUvaNd8JsPbpBgoM5fVS9thdgWYC5ATG2QQM4Rg


Veel leesplezier,
Tasja Hut

www.aleenzijn.nl

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.