Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Stresssss.

0 reacties

img_12034553412905.jpg?1577615511851Om beter om te kunnen gaan met alles om ons heen, is het belangrijk dat je goed in contact bent met je lichaam. De meeste mensen leven meer vanuit het hoofd in plaats van samen met hun eigen gevoelens en willen zo de controle en regie houden over hun emoties en zijn dan uit verbinding met hun lichaam. Dit veroorzaakt onrust en stress in het lichaam. Elke vorm van stress, onverwerkte emoties en gevoelens veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.
Voetreflex behandeling of een Reiki energetische therapie zijn geschikte behandelingen om blokkades op te ruimen, lichaam en geest weer terug in balans te brengen. Als blokkades eenmaal zijn opgeruimd, ben je energetisch schoner, krachtig en kan je beter omgaan met alles om je heen. Je gaat situaties intuïtief helder en sneller aanvoelen.
Ons lichaam geeft ons een signaal wanneer een situatie, mensen of omgeving niet goed voor ons zijn. Je leeft flexibeler vanuit gevoel, in plaats van leven vanuit het hoofd, controle, angst, starheid, moeten, aanpassen en inhouden. Bewust of onbewust allemaal geactiveerd vanuit een energetische blokkade.
Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak in 2020. Neem gerust contact op.

www.aleenzijn.nl
Hartelijke groeten,
Tasja Hut

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.