Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Wat is Reiki?

0 reacties


Reiki is een oude geneeskunst die rond 1900 opnieuw werd herontdekt door Mikao Usuï. Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende "Universele Levensenergie."

Het woord Reiki is ontstaan uit de Japanse karakters 'Rei' en 'Ki', die samen de betekenis hebben van Universele Levensenergie.
Rei alleen betekent Kosmisch, Onbegrensd of Universeel.
Ki betekent de Vitale Kracht, die door al het levende stroomt ofwel de levensenergie.

De naam Reiki betekent dus 'Universele Levensenergie' ik noem het ook wel kosmische energie. Naar de traditie van Reiki wordt verwezen in 2500 jaar oude teksten in het Sanskriet, de oude taal van India. Waar wij die mooie mantra's graag van zingen.

De energie wordt via de handen doorgegeven en wordt meestal als warmte ervaren, een behandeling is liggend het prettigst maar kan ook staand of zittend en is met de kleding aan. Het brengt rust en kracht en is elke keer weer een diepe ontspannende ervaring.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.