Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Gouden driehoek

0 reacties
Gouden driehoek

Ik had tijdens mijn meditatie lessen een tijdje terug verteld over de GOUDEN DRIEHOEK. De combinatie van de drie stenen Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. In je huis of om in een waterkan te doen om het drinkwater op te laden. Een gouden combinatie omdat de werking 'goud' waard is. Ik krijg er regelmatig nog wat vragen over voor het gebruik om het water op te laden. 
Gebruik: Een kan met water en stenen heeft minimaal 4 uur nodig om op sterkte te komen. Telkens als je water uithaalt vul je de kan weer bij, dan blijft het water op kracht en kan je het ook heel lang bewaren. Het hoeft niet maar mag wel in de koelkast. Wat je ook kan doen is de 's avonds schoongemaakte stenen in een kan, om de andere dag op te drinken. Je kan de stenen schoonmaken onder koud stromend water..... en opladen bij volle maan. De smaak is heerlijk zacht waardoor je misschien in de verleiding komt om iets meer water te gaan drinken en dat is goed voor de mens en daardoor misschien een gouden tip.

www.aleenzijn.nl

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.