Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Tiener meditatie toegepast!!

0 reacties
Tiener meditatie toegepast!!

Tienermeditatie toegepast!! Meditatie ervaring over haar dochter Robbin.

Meditatie beperkt zich niet alleen tot de les op maandag. Ze past dat wat ze leert steeds vaker toe in haar dagelijks leven. Zo had ze een tijdje terug ruzie met een vriendinnetje. Zoals dat soms gaat met kinderen, wilde geen van tweeën toegeven. Robbin stelde op een gegeven moment voor samen een meditatie-oefening te doen. Hiermee doorbrak ze de koppigheid en haar eigen boosheid en werd de ruzie opgelost.

Met hulp van meditatie krijgt ze het ook voor elkaar ontspannen spannende dingen te doen! Zo was er afgelopen zaterdag haar eerste buitenduik (pak aan, flessen op de rug, duikbril op). Best heel spannend. Voordat ze het water in ging, zag ik haar even haar ogen sluiten en diep adem halen. En daar ging ze. Mooi om te zien hoe ze gebruik maakt van meditatie.

We hadden onlangs zelfs een meetbaar resultaat. Bij Technopolis in België staat een apparaat met 2 hoofdsteunen met sensoren. In het midden onder een glasplaat ligt een balletje. Het is de bedoeling zo ontspannen mogelijk met je hoofd tegen de hoofdsteun te gaan zitten. Op de monitor is de hersenactiviteit van de deelnemers te zien. Wie het meest ontspannen is, speelt het balletje in het doel van de ander. Robbin en haar vriendinnetje gingen het eens proberen. In eerste instantie ging het balletje langzaam richting Robbin. Toen begon Robbin een mantra te zingen die ze bij jou had geleerd. En prrrrrrrt, daar ging het balletje in het doel van haar vriendinnetje. Tienermeditatie toegepast!!

Tasja Hut geeft iedere maandag tienermeditatie les van 17.00 tot 18.00 uur. Kom een keer meedoen en ervaar zelf dat mediteren helemaal niet saai is.

www.aleenzijn.nl

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.