Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Meditatie

0 reacties
Meditatie

Vaak vertellen mensen mij (die niet aan meditatie doen) hun manier waarmee ze de stress van alle dag achter zich laten en noemen dat hun vorm van meditatie. Bv ontspannen m.b.v. muziek, sporten, lezen, schilderen, etc. Deze manieren van ontspannen, ontspannen een persoon nooit helemaal, omdat lichaam en/of geest (gedeeltelijk) aan het werk blijven. En ook ontspannen ze altijd met hulpmiddelen. Bij meditatie wordt onder ontspannen verstaan het bewust loslaten van alle opgebouwde spanning, uit zowel het lichaam als de geest zonder dat daar enig hulpmiddel van buitenaf aan te pas komt. Daar is vertrouwen in het eigen zelf voor nodig, wat inhoudt dat men los van al het andere durft te Zijn.
Wat over blijft is een stil Zijn......

Ik maak in mijn meditatie lessen onder meer gebruik van de methodieken uit de yoga (voornamelijk uit niet-bewegende asana’s), mindfulness, adem- en ontspanningstherapie, relaxatie, visualisatie, energie werk, psychologie, muziek en inspirerende verhalen. Met als doel om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Mijn lessen geven inzicht in jezelf en zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Data: op dinsdag ochtend, dinsdag avond, donderdag avond en vrijdag avond. Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur of van 20.00 tot 21.30 uur.

www.aleenzijn.nl

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.