Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Geduld, vooruit zien en vastberadenheid.

0 reacties
Geduld, vooruit zien en vastberadenheid.
De mens kan heel wat goede eigenschappen leren van zoogdieren, vogels, insecten en wormen.
Er wordt geringschattend gedacht over een ezel, maar de mate van geduld die je in een ezel aantreft is zelfs in een mens niet te vinden. Wat er ook op zijn rug wordt gestapeld, hij laat het allemaal verdraagzaam toe. Ook al snakt hij naar voedsel en water, hij blijft er rustig onder. Zo kan de mens dus van de ezel verdraagzaamheid leren.
De mier is een van de nietigste insecten, maar is wel in staat vooruit te zien. Omdat hij weet dat het regenseizoen eraan komt, begint hij drie maanden ervoor al voedsel te vergaren.
Dan is er de spin - die beschikt over vastberadenheid. Hoe vaak zijn web ook wordt beschadigd of vernietigd, steeds herstelt de spin het met onverminderde vastberadenheid.

- Sathya Sai Baba, 13 februari 1997

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.