Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Het gevaarlijke mantra.

0 reacties
Het gevaarlijke mantra.

Het gevaarlijke mantra.
Een meester gaf een groep jonge leerlingen onderricht. Ze vroegen de heilige man of hij hen het heilige mantra wilde onthullen, waardoor doden weer levend konden worden.
“Wat zouden jullie met zo’n gevaarlijke zaak beginnen?” vroeg de meester.
“Niets. Het zou enkel ons geloof versterken,” antwoordden zij.
“Vroegtijdige kennis is gevaarlijk, mijn kinderen,”zei de oude man.
“Wanneer is kennis voortijdig?” vroegen de leerlingen.
“Als het iemand macht verleend, als deze nog niet de wijsheid bezit om die macht te gebruiken.”
De leerlingen bleven echter aandringen, tot de heilige man tegen beter weten in, hen fluisterend het heilige mantra overdroeg, hen daarbij dringend en herhaaldelijk smeekte het slechts met uiterste voorzichtigheid te gebruiken.
Niet lang daarna gingen de jonge mannen langs een verlaten plek en zagen daar een hoop verbleekte botten liggen.
In een moedwillige bui, zoals die wel vaker in een groep ontstaat, besloten ze het mantra uit te proberen, hoewel het eigenlijk pas na langer mediteren gebruikt moest worden.
Nauwelijks hadden ze de magische woorden uitgesproken, of er kwam vlees aan de beenderen en ze veranderden in hongerige wolven, die in een wilde jacht achter hen aankwamen en hen verslonden.

Anthony de Mello

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.