Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

0 reacties
“U heeft een mooi beroep”, zei het kindje tegen de oude bruggenbouwer, “het moet wel zwaar zijn, bruggen te bouwen”. “Ach… als men het geleerd heeft, is het niet lastig”, zei de bruggenbouwer. “Bruggen van beton en staal bouwen is gemakkelijk, maar andere bruggen, die ik in mijn dromen bouw, die zijn veel moeilijker”. “Welke andere bruggen?” vroeg het meisje nieuwsgierig. De oude bruggenbouwer keek het kindje nadenkend aan. Hij wist niet of ze het begrijpen zou. Toen vertelde hij: “Ik wil een brug bouwen van de ene naar de andere mens, van het donker naar het licht, van verdriet naar vreugde. Ik wil bruggen bouwen van nu naar de eeuwigheid, over al het ver-gankelijke heen”.
Het kindje had opmerkzaam geluisterd. Het had niet alles begrepen, maar merkte wel dat de oude man verdrietig was. Om hem weer op te vrolijken zei het meisje: “Ik maak voor u een brug”! en het schilderde voor de aardige bruggenbouwer: een kleurrijke regenboog.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.