Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

0 reacties

Centrum Al één Zijn
Voor persoonlijke ontwikkeling en groei


Aanbod Tresi Barros.

Cursus Wie ben ik zonder mijn masker?
Cursus De uitdaging van de ziel.
Privé consulten helderziende waarneming of behandeling.
Helderziende waarnemingen avond.

Regelmatig zie je cursussen van medium Tresi Barros in mijn centrum. Voor wie haar niet kennen en zich afvragen, wie is die Tresi Barros eigenlijk? Zij is helderziend, -ruikend, -voelend, -proevend, -wetend en helderhorend. En zij kan met overledenen praten. Dat is al heel veel, maar dat is nog niet alles… Zij werkt altijd samen met haar vertrouwde gids Isaak. En ze kan volledig in trance gaan en dan komt haar gids Isaak zelf door. Hij is een hoge leermeester uit het hiernamaals. Tresi Barros is bekend van radio, T.V. en internet. Zij heeft 9 boeken geschreven, een eigen magazine en 3 cd’s uitgebracht. In de boeken uitleen in mijn centrum zijn boeken en cd’s van haar te leen. Ik ben altijd weer trots als er in de drukke agenda’s weer een cursus kan starten die mensen verder helpen in hun bewustwordingsproces. Graag op tijd inschrijven.

Wie ben ik zonder mijn masker? door Tresi Barros
Cursus 10 lessen start op dinsdagmiddag 14 augustus
 
Deze cursus gaat dieper in op de vraag die we onszelf allemaal zo vaak stellen: wie ben ik zonder mijn masker? Aan de hand van diverse thema’s zullen Tresi en Isaak jou in deze cursus meenemen in de wereld van: Wie ben ik zonder mijn Masker? De onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:- psychologie- astrologie- familie patronen en opstellingen- normen en waarden- karakter trekken en eigenschappen- je verleden- je levensmissie. 

Data: 10 x op dinsdag middag. Start op 14 augustus, 28 augustus, 11 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december en 18 december. Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten: 250,= bedrag bij aanvang voldoen. 

De uitdaging van de ziel door Tresi Barros
Cursus 10 lessen start woensdagavond 23 januari 2013
Een uitdagende cursus bestaande uit de volgende onderdelen:-Na een uitleg wat hypnose precies is en hoe het werkt volgen er praktijkoefeningen. -Werken met de zeven chakra’s en deze actief maken, er volgt uiteraard een uitleg op de functies hiervan. Daarnaast zullen we met aura’s werken, zowel je eigen aura als andermans aura c.q. magnetiseren. -Familieopstellingen op Isaak’s manier en wijze. -Een rollenspel wat inhoudt dat je wisselt van energie, je neemt de energie van anderen tot en je wisselt van energie. Je speelt het spel van energie van de ander. Dit betekent: verplaatsing van je eigen energie en andermans energie waarnemen. Je zult dus letterlijk aanvoelen hoe de ander zich voelt. Volkomen overgave is verplicht.

Data: 10 x op woensdag avond. Start op 23 januari, 6 februari, 20 februari, 6 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 15 mei, 29 mei en 12 juni. Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten: 275,= bedrag bij aanvang voldoen.

Privé-consulten op afspraak
Bij een prívé-consult is het zo dat Tresi een tijd reserveert van maximaal een uur. Je mag foto's meenemen van levenden en/of overleden dierbaren waar je graag iets over wilt weten. Eventueel mag je ook een voice-recorder meenemen zodat het consult opgenomen kan worden. 

Datum: op donderdag 23 augustus. Tijd: diverse tijden nog mogelijk.Datum: op woensdag 21 november. Tijd: in de middaguren.
Kosten: 60,= bedrag bij aanvang voldoen.
 

Helderziende waarnemingen avond
Tijdens deze avond doen Tresi en Isaak helderziende waarnemingen in een klein groepsverband en iedereen krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt vragen stellen over je zelf. Iedere vraag kan gesteld worden. Denk daarbij aan werk, studie, relatie, kinderen, angsten, ziekte e.d.. Als je vragen hebt over iemand anders (levend of overleden) neem dan een originele foto mee zonder fotolijst.

Datum: op woensdag 21 november. Tijd: van 20.00 tot 22.30 uur inclusief korte pauze. Kosten: 25,= bedrag bij aanvang voldoen.


Voor meer informatie en aanmelden
Tasja Hut Therapeut en Coach
voor persoonlijke ontwikkeling
Centrum Al één Zijn 
Falckstraat 2
4384AA Vlissingen
0118-470742 / 06-12710769

www.aleenzijn.nl    [email protected] 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.