Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Venus overgang

0 reacties
Venus overgang Volgende week maandag 4 juni is het volle maan. Goed om je stenen of water op te laden. Maar ook de nacht dinsdag 5 juni op woensdag 6 juni want dan is er een Venusovergang.
Venus wordt ook wel de Morgenster en de Avondster genoemd, omdat –ie het meest helder aan de nachtelijke hemel staat. Venus is de aankondiger van de nieuwe Christus- energie, net als tweeduizend jaar geleden toen hij de geboorte van Jezus aankondigde: de ster van Bethlehem.
Op 6 juni zal er een speciaal soort zonsverduistering plaats vinden. Het zal echter niet de maan zijn die voor de zon langs beweegt, maar de planeet Venus. Het verschijnsel is erg zeldzaam.
De planeet staat veel verder in de ruimte dan de maan. Daardoor zal zij niet de gehele zon afdekken, maar slechts een piepklein stukje. Toch is het verschijnsel in 1761 van grote historische waarde geweest. Dankzij een paar slimme rekenkundige trucs werd het mogelijk om de afstanden tussen Aarde, Venus en de zon te meten. De getallen die daaruit rolden waren enorm, veel groter dan men had gedacht. Voor het eerst was er bewijs geleverd hoe groots het heelal eigenlijk was. Toen pas werd het de mensheid duidelijk dat ons eigen wereldje maar een nietig planeetje is.
De Venusovergang is te zien om kwart over vijf. Anderhalf uur later, tegen zevenen, zal planeet Venus de zonneschijf verlaten en is de transit ten einde. Enkele ervaringen bij het aanschouwen kunnen zijn: energie voelbaar bij  het 3e oog en het hartchakra, reinigend voor alle chakra's.
Pas natuurlijk op met het kijken naar de zon. Zorg dat je niet verblind raakt.

De Venusovergang is zonder meer een krachtige, kosmische impuls. Venus (liefde, vrouwelijk) gaat voor de Zon (bewustzijn, mannelijk) langs. De uitnodiging is om woensdag 6 juni af te stemmen op de liefdesenergie van Venus, de onvoorwaardelijke liefde, die het ego overstijgt. Het tijdperk breekt aan om weer te gaan leven vanuit ons hart. De overgang van het Vissen-tijdperk naar het Waterman-tijdperk. De Poort van Vrede.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.