Al een Zijn

Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut Centrum Al een Zijn in Vlissingen voor iedereen, die wil leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor iedereen, die nieuwsgierig is naar zichzelf en meer in contact wil zijn met zijn/haar intuitie. Veel lees plezier! Met vriendelijke groeten, Tasja Hut

Psychosociaal therapeut Tasja Hut

0 reacties
Psychosociaal therapeut Tasja Hut

Met veel plezier wil ik mijn interview in de Faam met jullie delen.
 

 

Centrum Al één Zijn, voor persoonlijke ontwikkeling. 

Tasja Hut is Psychosociaal therapeut, beëdigd door de beroepsorganisatie Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG).   “Het hebben van een persoonlijke coach of therapeut krijgt steeds meer een eigen plek en wordt steeds meer maatschappelijk aanvaard. Als je tegenwoordig een coach hebt, is dit heel gewoon en betekent dit niet dat je gek bent of niet functioneert. Integendeel: steeds meer mensen vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk.” zegt Tasja.  

Tasja kan begeleiden bij allerlei soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen of geestelijke onzekerheden. Bijvoorbeeld een burn-out, een scheiding, niet lekker in je vel zitten, de behoefte om alles eens op een rijtje te zetten. Met als doel het oplossen van de problemen of het vinden van antwoorden waardoor je met minder stress en meer plezier op het werk, in de relatie of in het leven komt te staan.

Haar methodieken zijn steeds afgestemd op de cliënt, de specifieke klacht en de doelstellingen.  Haar werkwijze is integer, persoonlijk, deskundig, liefdevol en met humor.
 “Ik vind het belangrijk om te horen hoe je iets ervaart in plaats van hoe je er over denkt. Natuurlijk ga ik er vanuit dat je uiteindelijk alle wijsheid in je hebt, maar soms kunnen we wel wat hulp gebruiken om de juiste antwoorden te vinden en daar help ik graag bij.”

Zij werkt voor particulieren, bedrijven, instellingen en reïntegratiebedrijven. Veel zorgverzekeraars vergoeden de declaraties volledig of gedeeltelijk.  Consulten zijn vrij toegankelijk of via verwijzing van de huisarts. Behandeling op afspraak.
 Daarnaast is zij gespecialiseerd als Stresscounseler, HeartMath  professional, kinderyogadocent en Sherborne bewegingspedagogiek. In centrum Al één Zijn verzorgt zij o.a. Tienermeditatie wat een gunstig effect heeft bij examens, presentaties voor de klas en de leerresultaten. Regelmatig werkt zij mee aan projecten op scholen of via de gemeente en verzorgt zij workshops en lezingen.  

Al één Zijn, Falckstraat 2, Vlissingen, telefoon 0118-470742 en www.aleenzijn.nl  

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.