Kort en krachtig

Welkom op mijn weblog "Kort en krachtig": opvallende actuele zaken en evt. commentaar.

0 reacties

Nurses on Tour Run 2012 

De Zeeuwse stichting Nurses on Tour die gerund wordt door een enthousiast, jong team van vrijwilligers organiseren voor de tweede maal een grootse loop voor jong en oud. Vrijdag 31 augustus zal de Nurses on Tour RUN plaats vinden aan de Kanovijver van Vlissingen, Nollepad 1. Het startschot zal om 19:00 luiden. Je kunt kiezen om 5 of 10 kilometer te lopen. Hoe u deze afstand aflegt is geheel aan jou. Wandelen, hard te lopen, joggen, trimmen, Nordic Walking, u bepaald uw snelheid! Het gaat erom dat we gezame...nlijk, jong en oud, een sportieve, gezellige en fijne loopavond hebben.

Nurses on Tour organiseert deze activiteit om fondsen te werven voor de bouwprojecten in Ghana. De organisatie zet zich sinds 2007 in tegen de malariaproblematiek in het noorden van Ghana en wil dat de organisatie daar zelfstandig en financieel onafhankelijk wordt. In oktober zal een bouwteam van tien vrijwilligers naar Ghana afreizen om daar de bouw af te ronden van een coördinatiecentrum. Nurses on Tour kan dan projecten ontplooien die zelf inkomsten kunnen genereren ten bate van de malariaprojecten in de meest afgelegen dorpen en haar werk voortzetten.

Inschrijven doet u via het contact formulier op onze website: www.nursesontour.nl, via onze Facebook pagina NURSES ON TOUR of via email adres: info@nursesontour.nl. Inschrijfkosten bedragen €5,-

U kunt uw steentje op een sportieve manier bijdrage door mee te lopen in de Nurses on Tour RUN in Vlissingen! Laat u sponsoren voor deze loop en bouw mee aan een duurzame toekomst van Nurses on Tour! Haalt u het hoogste bedrag aan fondsen op dan wint u een mooie prijs! Er is een prijs voor volwassenen en voor kinderen.

Nog even op een rijtje:
Wat ? Nurses on Tour RUN 2012
Waar? Kanovijver, Nollepad 1, Vlissingen
Wanneer/Tijd? Vrijdag 31 augustus 19:00
Wie? Voor iedereen!
Waarom? Help Nurses on Tour bouwen aan een Duurzame Toekomst!
Kosten? € 5,-

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.