Kort en krachtig

Welkom op mijn weblog "Kort en krachtig": opvallende actuele zaken en evt. commentaar.

0 reacties
 

30e editie Midzomerfeest in Oost-Souburg

Dit jaar op 3 en 4 augustus de Molukse gemeenschap in Oost-Souburg alweer de 30e editie van het Midzomerfeest. Deze editie wil men niet zomaar voorbij laten gaan en ondanks de vele bezuinigingen in het land gaan we er toch een educatief, cultureel, sfeervol, gezellig en natuurlijk een onvergetelijk festival van maken. Dit jaar met swingende optredens, leuke kinderactiviteiten, en een gezellige Pasar Maluku (Molukse markt) waar men heerlijke gerechten kan proeven. Twee dagen gezelligheid en genieten in de Prins Hendrikstraat voor jong en oud! Vrijdagavond vanaf 19.00 uur begint het met een grote Muziek Quiz en dansen mmv DJ Styles. Op zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur de gezelligste markt van Souburg en omgeving met vele optredens.

Deze editie is ook geschikt om even kort terug te blikken op de afgelopen 29 Midzomerfeest edities. Het is alweer jaren geleden dat het 1e Midzomerfeest werd georganiseerd. Het begon in 1981 allemaal met o.a. een geïmproviseerde feesttent op het plein in de Molukse wijk. 2 keer kon het geen doorgang vinden. Tegenwoordig wordt er op de zaterdag gebruik gemaakt van een podium midden op straat en voor iedereen toegankelijk.

In de afgelopen jaren hebben inmiddels al heel wat artiesten/groepen tijdens het Midzomerfeest acte de presence gegeven. Dat roept toch herinneringen op na ruim 30 jaar! Daar zal aandacht aan besteed worden.

Stichting Mae Uku wil dit weekend graag iedereen verwelkomen. De entree is gratis.

Voor meer informatie kan men terecht bij www.mae-uku.nl of via facebook www.facebook.com/stichtingmaeuku.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.