Kort en krachtig

Welkom op mijn weblog "Kort en krachtig": opvallende actuele zaken en evt. commentaar.

Arsenaaltheater

0 reacties

Festival Theaternachten Vlissingen


04-10-2012

SPECTACULAIRE SEIZOEN OPENING IN EN OM HET ARSENAALTHEATER Voor de eerste maal in Zeeland. Op 8 verschillende locaties kan het publiek genieten van korte optredens van artiesten (genres; cabaret/comedy en muziek). Opzet en bedoeling is natuurlijk in de eerste plaats het publiek een bijzondere en verrassende event te bezorgen. Daarnaast is de theaterproeverij ook nog eens een plek om nieuwe ontdekkingen te doen.

In ieder geval komt de betreffende artiest of groep met zijn of haar volledige show in het nieuwe seizoen terug op de Zeeuwse podia. De podiumacts beginnen simultaan op 20.00 uur en duren 20 minuten. Tussen alle acts zit altijd een kleine pauze, genoeg om na te praten en onder het genot van een hapje en of een drankje uit te kijken naar de volgende act.

Tussen 20.00 uur en 22.30 uur krijgt het publiek de kans om vier verschillende acts te gaan zien. Omdat er 8 verschillende locaties zijn valt er dus genoeg te kiezen. Vanaf 20.30 uur is er een spetterende afterparty. Extra optie: Tijdens de festival avonden kan het publiek tegen een aanzienlijke korting de volledige voorstelling gaan zien in een van de theaters. Dubbel voordeel en vierdubbel genieten dus. Vierdubbel want het publiek kan middels een 'Passe Partout' kiezen uit 4 verschillende acts.

Enkele namen: The Hunters (pop), Dian Liesker (cabaret), Dara Faizi (cabaret),Harry Glotzback (cabaret), Intermezzo (pop), The Carpenstars (pop), De Regahs (komisch muziektheater), Gebroeders Fretz (cabaret). De Bende van Beuving, (komisch muziektheater), Emilio Guzman (cabaret), Vincent Geers (cabaret), Clementine (Folk), Souldada (pop), Tosca (komisch muziektheater)

Aanvang: 20.00 uur.
Entree: € 15,00.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.