ZeelandNet

Video

Bekijk en deel uw leukste video's op ZeelandNet

ZeelandNet video is een nieuwe gratis service van ZeelandNet waar iedereen (zelfgemaakte) video's die door onze abonnees zijn ingestuurd kan bekijken en delen.

Dit kunt u doen op ZeelandNet video:

drie

Video's plaatsen

U kunt geweldig zingen en dansen. Of heeft de poes kittens? Maak een video en zet het online.

vier

Reageren

Leuke video gezien? Geef uw mening met een cijfer of zet uw reactie erbij.

vijf

Video's bekijken

Niks op tv? Of geen zin in je huiswerk? Bekijk een paar video's om te ontspannen.


Filmen = leuk »

De winnaars zijn bekend

ZeelandNet video, win een internetradio

Herinneringen van Paled, één van de drie winnaars

We waren aangenaam verrast door het grote aantal mensen dat een filmpje heeft ingestuurd. Het was moeilijk kiezen maar uiteindelijk zijn er 3 winnaars gekozen. Het zijn:


Gefeliciteerd

Winnaars gefeliciteerd.. de internetradio wordt zo snel mogelijk opgestuurd!


« Introductie Plaats een video »

Een video plaatsen is net zo eenvoudig als het plaatsen van een foto. U hoeft niet speciaal een videocamera te kopen om mee te doen, een digitale camera of een mobiele telefoon zijn goed genoeg.

Zet uw digitale camera in videostand

1. Maak een video met uw digitale camera

Op de meeste digitale camera's kunt u met de aan-uit knop tegelijkertijd de stand van de camera veranderen: in fotostand, bladerstand of videostand. Zet de camera in videostand en maak vervolgens een opname van uw favoriete onderwerp.

2. kopieer de video naar uw computer

Sluit uw camera aan op uw computer en kopieer de bestanden van de camera naar uw computer. De video is direct geschikt voor ZeelandNet.

3. Uploaden naar ZeelandNet

Ga naar de ZeelandNet videosite, klik op "video insturen" en volg de stappen op het scherm. U kunt bij ZeelandNet video ook aanvullende informatie opgeven en de privacy-instellingen aanpassen.


« Win een internet radio Video's bekijken »

Er zijn verschillende manieren om een leuke video te vinden om te bekijken. Hier zijn een paar interessante manieren om een keuze te maken:

Animatie met meerdere scenes uit de video (preview)

Bekijk de preview

Als u met uw muis over een plaatje van een videofilmpje beweegt, ziet u enkele scenes uit de video waarmee u op voorhand al kunt bepalen of u een video de moeite waard vind om te bekijken. U kunt natuurlijk ook direct de video van de dag rechtsboven bekijken.

U blijft kijken

Wat kijken andere bezoekers, of wat stuurde andere mensen in, alle sportvideo's of de rubriek humor? Er is genoeg te kijken en te klikken op onze videosite. Zo blijft u doorklikken en kijken op je eigen manier. De andere video's bekijken van de inzender? Dan kan ook, en natuurlijk kun je altijd zelf een video insturen.


« Plaats een video Reageren »

ZeelandNet video blijft niet bij kijken alleen, u kunt meer met een video:

Een video in uw eigen website

Als u een video erg leuk of grappig vind, kunt u deze integreren in uw eigen website. Kopieer de code uit het blokje "insluiten" en plak deze code in de code van uw website.

Beoordelen

Een mooie video gezien? Geef uw waardering door op het aantal sterren te klikken!

Geef uw mening

Het leuke aan internet is dat u als kijker ook kan meedoen. Laat blijken wat u van een videofilmpje vind door een reactie achter te laten met behulp van het reactieformulier onder elke videopagina.


« Video's bekijken Vertel ons uw mening »

Uw mening telt

Uw reactie helpt ons de kwaliteit van de videosite te verbeteren. Elke inzending wordt gelezen, maar we kunnen niet iedereen een persoonlijke reactie teruggeven.

Wat is uw eerste indruk?

Geef aub een korte beschrijving van uw ervaring

Uw emailadres


ZeelandNet draagt geen verantwoording voor ingezonden video's.