Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkoverleg

2.556 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 okt. 2010
Wekelijks houden we werkoverleg. Dat doen we op Kibbelingdag bij de viskraam in het centrum van Goes. Vandaag berichten Michael en Bram over hetgeen is besproken. Reportage: Michael & Bram.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

gek 05 October 2010

jullie zijn gestoord.

Kansloos 05 October 2010

"Je raakt je vrouw kwijt".... JULLIE KOMEN NOOIT AAN EEN VROUW ALS JE ZO LABIEL DOET !!! Wat een kansloos filmpje weer, zijn jullie soms te dicht langs de molen gefietst ? :(

doediema 05 October 2010

@ Kansloos: je had geen betere nick kunnen kiezen. lutser.

@gek 06 October 2010

Je moet Goes TV onderhand kennen: ze vinden het gewoon leuk de boel af en toe een beetje op te fokken. Kwajongens zijn het.

@ @ gek 06 October 2010

zal ik hun eens een beetje opfokken dan als ik ze tegenkom ? die graten pakhuizen met hun stonede kop kunnen beter niemand opfokken omdat je dan vroeg of laat gewoon klapjes krijgt.. en dan weer janken dat ze zo zielig zijn zeker ? gewoon aan het werk zetten die mongolen !

@ kansloos 06 October 2010

ik denk ook dat geen enkele dame iets van die kansloze sukkels wil, nee, ik weet het wel zeker ! de sukkeltjes.. gewoon nog maagd en te stom om te werken.. zielig hoor... maar wel een grote bek genoeg om de boel op te fokken.. tjonge, ik vraag me toch wel af wat voor opvoeding de ouders hun hebben gegeven, waarschijnlijk zelf junkies of zoiets ?