Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het COC songfestival

2.057 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 1 dec. 2009
Afgelopen zaterdag kweelden de keeltjes in het uitverkochte Arsenaaltheater in Vlissingen. En er was wederom Zeeuws succes...

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Kris 02 December 2009

Mijn god wat een amateuristisch gepruts!!. Die liedjes niet om aan te horen. Kijk ik ben niet tegen homo's maar waarom moeten die altijd van die aparte dingen doen zoals songfestivals en bepaalde dagen. Ik zou zeggen integreer eens in de NL samenleving

@Kris 02 December 2009

Kris, waarom zouden homos niet een eigen feestje mogen bouwen? De meeste mensen vinden het niet zo heel chill als zij staan tezoenen in een hetero cafe. Dit is 1 keer per jaar, en de meeste homos zijn ook gewoon in een hetero cafe tevinden hoor!

Martin 02 December 2009

Waarom toch iedere keer die negatieve reacties. Laat ieder in zijn waarde en laat iedereen gewoon zijn ding doen. Als het zo makkelijk was om geaccepteerd te worden dan zouden er veel minder dagen speciaal voor homo's (nodig) zijn. Iedere (sport)vereniging en andere minderheid in de Nederlandse samenleving organiseert zijn eigen evenementen en daar hoor je nooit iemand over. Het was een geweldig feest afgelopen zaterdag, ik zou zeggen, kom de volgende keer eens langs, dan zul je het zien, je bent van harte welkom. Laat iedereen in zijn waarde en stop met al die negatieve berichten, dan wordt het een stuk leuker in NL denk ik.

gertru 02 December 2009

martin je hebt helemaal gelijk laat iedereen in zijn waarde en laat iedereen gewoon lekker zijn ding doen als je dit niet wil zien er zit een knop op je computer

Kris 03 December 2009

Ik zeg niet dat ik homo's haat, ik zeg alleen mijn mening en ik heb een goeie vriend en die is homo en die denkt er hetzelfde over als ik. Hij vindt ook dat de homo-gemeenschap in het algemeen te weinig doet om zichzelf door de zgn.'buitenwereld' te laten accepteren. En ja hetero's (niet alle) staan vrij negatief tegenover homo's en dat is te betreuren. Het moet van beide kanten komen.

Roel 04 December 2009

Kris, dus dat betekent dat "wij", de homogemeenschap, bepaalde dingen die wij leuk vinden niet zouden moeten doen om geaccepteerd te worden? Ik heb liever dat niemand mij accepteert en ik mijn eigen leven leid dan dat iedereen mij accepteert en ik moet doen wat de rest van de wereld van mij verwacht.

Marc 15 December 2009

Tis maar hoe je het bekijkt. Heb zelf meegedaan. Sowieso waren wij met twee homo's en twee hetero's. Maar ook onze fanclub bestond voor het grootste deel uit hetero-vrienden (voor zover ik weet dan) We hebben allemaal ontzettend veel lol gehad in Vlissingen. Hoe geïntegreerd wil je het hebben?