Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Is de recessie voorbij???

2.778 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 23 nov. 2009
Met het oog op de naderende Sinterklaas en andere feestdagen vroegen we dit in winkels en aan een caféhouder.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 24 November 2009

wat een lege raportage, gelukkig wat de muziek vet.

mario 24 November 2009

inderdaad een lege reportage... slaat nergens op tis alleen om de mensen naar de winkels te lokken denk ik... crisis is nog niet voorbij... voor mij in ieder geval niet....

peter de borgter 25 November 2009

grote onzin..denkt de detailhandel en mkb nederland dat wij burgers zo dom zijn?????????? DE CRISIS MOET NOG BEGINNEN !!! de crisis is pas begonnen en wat men crisis noemt is alleen maar dat bedrijven minder omzetten en winst maken..de automatisering maakt ALLES kapot ! nog maar computers nog meer bezuinigen nog meer werklozen en nog meer besparen dan nog minder uitgeven en nog minder loon betalen dan stort ALLES in en loopt onze financiele op hebzucht en geld gefixeerde economie TOTAAL VAST !!!

klaas 25 November 2009

JOH MAN..EN REGERING EN BEDRIJVEN WORDEN BOOS EN STIMULEREN MENSEN OM MAAR DURE DINGEN EN AUTO'S EN HUIZEN KOPEN EN GELD LENEN EN LEKKER 3 X OP VAKANTIE JAJAJAAJA NOG MEER SCHULDEN EN NOG MEER SHIT !!! IK WIL MIJN GULDEN TERUG!! ( IEDER GEVAL MEER GELD OP ZAK EN MINDER KOSTEN TOEN NOG ) DE VEROTTE EURO IS DE SCHULD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!