Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Prijsuitreiking Groene Ster Streetleague

1.365 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 28 okt. 2021
Na de finale die team Bossenburgh won van team Bloemenlaan eind augustus, was het tijd voor de prijsuitreiking. Net zoals vorig jaar werden er fakkels gebruikt om dit te vieren, tof om te zien. De nummers 1 t/m 3 kregen een mooie beker en team Middengebied kreeg de sportiviteitsprijs.

Absoluut verdiend vind ik, ze hadden de jongste spelers en deden ook veel nuttige opdrachten in de wijk. Naast trainen, ook rommel in de wijk opruimen. Daarvoor hebben ze extra punten gekregen. Speciale aandacht ook voor scheidsrechter Jan, die altijd op tijd aanwezig was en naar eer en geweten handelde.

Ik vond het super om de jonge voetballers te filmen, heb er veel van geleerd.
In de toekomst ga ik nog wat meer met verschillende camerapunten werken.
Dit omdat mijn stijl meer sfeerverslag is i.p.v. samenvatting. Leuk ook dat ik gaandeweg Zeeuwse instrumentale muziek heb toe kunnen voegen. Van Jos & Friends en van Tarzan & the beachwaiters. In totaal heb ik 14 korte filmpjes gemaakt van de Streetleague voor RTV Vlissingen. Heel goed en belangrijk, dat Groene Ster voor jonge voetballers in de zomervakantie dit organiseert. Daar mogen de gemeenten Vlissingen en Middelburg best wat meer aandacht, tijd en geld in investeren.

Volgend jaar weer? Yes!

Jos Houtzager