Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe de verloren redding te herstellen

645 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 30 aug. 2019
I U vroeg me hoelang ik zou volgen; ik zei dat ik mijn jeugd zou geven en U vergezel. Een geruis kwam uit het diepste van mijn hart, liet de aarde daveren en bergen schudden. Ik zwoer mijn eden met betraande wangen, maar had geen besef van mijn eigen hypocrisie. Na een tijd vervaagden grote veranderingen deze gevoelens, en de eden die ik zwoer tot U werden leugens. Uiteindelijk begrijp ik het weinige dat ik heb gegeven. U proberen te vergoeden zijn lege woorden. Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen? Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen? II Toen we elkaar ontmoetten, rebelleerde ik tegen U. Ik wil deze oude tijden niet meer herinneren. Mijn toewijding zonder loyaliteit heeft U zelfs grotere pijn toegebracht. De jaren gingen voorbij en ik verwierf weinig. Aan wie kan ik mijn berouw vertellen? In mijn jeugd, werkte U zo hard voor mij, maar zonder enige dankbaarheid in de plaats. Uiteindelijk begrijp ik het weinige dat ik heb gegeven. U proberen te vergoeden zijn lege woorden. Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen? Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen? III Rennend van hot naar her, niet in staat om met Uw hart te verbinden. We ontmoetten elkaar ooit toevallig, maar ik herkende U niet, wat me nog met meer berouw laat. Oh, oh! Oh, oh! Uiteindelijk begrijp ik het weinige dat ik heb gegeven. U proberen te vergoeden zijn lege woorden. Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen? Ontwakend uit mijn droom, maak ik me zorgen. Hoe de verloren redding te herstellen?

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

atheist 04 September 2019

God speelt een hele grote rol in het leven van ZoeLeeQ, zo lijkt het. Het is niet mijn manier van leven en zeker deze video's spreken me totaal niet aan, maar ja we hebben religieuze vrijheid. Hopelijk staat ZLQ ook open voor andere levensopvattingen, al dan niet op een religie gebaseerd. Mensen kunnen ook zonder religieuze overtuiging andere mensen met respect behandelen, eerlijk zijn en alle waarden en normen hebben die soms gereserveerd lijken voor een bepaalde religie.

Liesbeth vd Bergh 08 September 2019

Romeinen 8, is het antwoord op Romeinen 7, én het antwoord van God. Samen met Romeinen 5 en 6.... Door de dood van Jezus én ZIJN opstanding ontvangen wij in GELOOF Zijn eeuwig Leven. HIJ, Jezus, is Hét Leven. dé Waarheid én de Weg naar God.

Liesbeth 11 May 2020

Door God Zelf! Die IN Jezus Christus (God's Zoon) de wereld met Zichzelf verzoende... Dus door het BLOED van het Lam; God's Zoon, zijn wij vrij om Gods kinderen te worden: Het is een keuze, ons antwoord op God's uitnodiging.. Jezus ging naar het kruis voor óns. In ónze plaats stierf Hij.