Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

“DAT STEEDS MEER MENSEN AAN EEN BAAN KOMEN IS HEEL POSITIEF”

1.458 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 mrt. 2017
Twee afdelingen om mensen naar werk te begeleiden zijn samen gegaan. Zodat ze sneller aan werk komen. Maar hoe zit het eigenlijk met de werkloosheid in Goes? Wethouder André van der Reest vertelt het in 1-op-1.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Achter de kar gespannen 05 March 2017

Maar is dat dan ook door al die projecten, trainingen, seminars, clinic's en weet ik wat van de gemeente dat meer mensen werk vinden ? Of komt dat gewoon omdat de economie wat aantrekt ? Merkwaardig dat als het slecht gaat de econome de schuld krijgt en de politici hulpeloos moeten toezien, maar als het beter gaat zou dat dan ineens iets met alle werkprojecten van de gemeente van doen hebben ? Verder vermoed ik dat dit mooie verhaal toch iets anders wordt ervaren door de mensen die er noodgedwongen mee in aanraking komen en de uitvoering in de praktijk toch veel dwingender en uitzichtlozer is dankzij die plannen zelf. Maar om het eens uit een positiever daglicht te bekijken, wat doet de gemeente eigenlijk aan het scheppen werkgelegenheid om mee te beginnen om het hele negatieve verhaal te vermijden ? Graag zou ik de gemeente budgetten inzien aangaande de besteding aan het scheppen van werkgelegenheid in de regio en de uitgaven aan de symptoom bestrijding van de eerder niet aangepakte problematiek.

achter de kar 15 March 2017

Zoals verwacht geen antwoord, gewoon negeren, doodzwijgen. er zijn geen problemen en die dat wel hebben hebben geen stem dus alles is geweldig. Anders gaan ze zeker weer dreigen met sancties opleggen zonder enige vorm van rechtspraak ? Want den Haag heeft hen die taak toegeworpen en dus kunnen ze in stadsgewest goed doen wat ze willen, ook al is dat illegaal en buitenwettig, want een gemeente hoeft zich niet meer aan nederlandse wetten te voldoen , omdat den Haag zegt dat ze het zelf maar moeten oplossen. Dat het dan de bedoeling is dit binnen de wet te doen willen ze niet snappen, en is stadsgewest goes dus een afscheidingsbeweging van het koninkrijk . Neen, nooit zal ik buigen voor wetteloze despoten. Tja, zo passen we allemaal wel op het pluche.

A. Wisse 31 March 2017

Voor de mensen die wensen te leven van de inzet van een ander is het natuurlijk belangrijk dat het gewone volk overtuigt blijft van het belang om maar te werken, ook al leidt dat tot niets, zo houdt je wel de slavenovertuiging in stand en weet je je verzekerd van knechtjes die zorgen dat jou bankrekening lekker gevuld blijft. Zo zit de hele 'economie' in elkaar en we trappen er massaal in. Dat is ook wat alle overheden doen; zichzelf in stand houden middels dwang vanuit hebzucht. Onderdrukking/onderdanigheid aan de overheid. Ieder die zich verschuild achter een overheid heeft zelf niet het lef tot persoonlijkheid. Wij laten het ons welgevallen dat we 'onderdanig' zijn aan kerk en staat. Foute overtuiging dus, probeer jezelf hiervan te bevrijden. Je verdient geen heimelijke levenslange gevangenschap.

ieder muisje heeft een staart. 11 May 2017

Deze video is opgenomen ten tijde dat binnen de gemeente goes al bekent was van de frauderende, stelende en intimiderende ambtenaar van de afdeling werk en inkomen die de hulp vragende uitkeringsgerechtigden gewoon bestal en intimideerde. Is dat dan wat bedoeld met mensen helpen ? "het lijkt of we de mensen de pin op de neus zetten, maar dat is helemaal niet zo zegt de man op de video. woorden klonken nooit zo hol en hypocriet als ze gewoon zelf stelen en intimidatie gebruiken om hun daden te verhullen. geen wonder dat er mensen zijn die DAT niet willen, misbruikt worden door je eigen gemeente, dwangarbeid en het geweld van intimidatie op de koop toe. Ik neem aan dat deze video nog veel vervolgen zullen hebben, of gaat het gewoon allemaal de doofpot weer in ? er moet openheid komen in de vele misstanden binnen die gemeente. leugenachtige beloftes op het internet slingeren is geen verweer maar eerder een bekentenis.

ieder muisje heeft een staart 11 May 2017

http://nos.nl/artikel/2172439-ambtenaar-in-goes-verduistert-kwart-miljoen.html http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/ambtenaar-fraudeert-goes-wast-zijn-handen-onschuld?device=mobile