Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pipo in bad van de Vrije Zeeuwse Papegaai

3.768 keer bekeken
papegaai12
Gepubliceerd op 17 aug. 2011
Even een lekkere verkoeling ,heerlijk een bad nemen voor de camera

33 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bep van Harlingen 17 August 2011

het is heerlijk weer vandaag 17-8 2011 dus Pipo neemt het ervan www.stichtingvrijezeeuwsepapegaai

papegaai12 17 August 2011

wat een heerlijk gezicht zo ,de vogel in bad en de andere vogels lekker aan het kletsen leuk om te zien zo

Opa 17 August 2011

Ja hoooor daaristieweeeeer.....

Ohhh 17 August 2011

De benidorm bastards hebben echt niks beters te doen.

ogoddaaristieweer 17 August 2011

ja opa, je bent er ook nog, dat weten we al te duidelijk.

ome kees 17 August 2011

weeral zown stom papegaaien filmpje .. ipv alles filmen zou je ook eens aan je dierenkennis kunnen werken.

lorre 17 August 2011

De papegaai-filmpjes worden nu wel erg talrijk. Een hobby is persoonsgebonden en daarom vaak niet inteessant voor anderen. Maar goed het zit niet in de weg van andere "betere" filmpjes (die er zelden zijn) dus vooruit maar. In ieder geval zijn dit zelfgemaakte filmpjes en geen gejatte nummers van YouTube.

lorre 17 August 2011

P.S. Het aantal filmpjes (en de slechte kwaliteit) begint wel een beetje obsessief over te komen op mij persoonlijk, maar dat kan voor anderen anders zijn.

croky 17 August 2011

mooi geformuleerd van lorre over gejatte filmpjes :) betere filmpjes komen hier bijna niet voor nee. dus zet er maar lekker op hoor, mensen kunnen gewoon ook niet kijken als ze het niet leuk vinden toch ? maar ja, je hebt van die masochisten die moeten en zullen kijken om zich er aan ergeren om daarna hun gal te spuwen over het feit dat ze zelfs zo dom zijn dat ze niet eens een filmpje kunnen negeren en zichzelf toch weer zitten te ergeren. ja, dat zal best wel gefrustreerd en obsessief zijn ja.

mossel 17 August 2011

Ja hoor, het "folow the leader and jump" clubje is er weer. Ik mis tante, die zal zo ook wel komen. Dat wordt weer reclame voor de Vrije Zeeuwse Papegaai. Ga zo door.

mossel 17 August 2011

@croky, Gelukkig iemand die zich hier ook verschrikkelijk aan ergert. Ik hoop dat de webmaster aan de IP adressen kan zien wie dit zijn. Voor mij is de Vrije Zeeuwse Papegaai de grote winnaar, alleen hebben de jenners dat nog niet door. dat komt nog wel.

croky 17 August 2011

zo ist maar net, maar helaas trekt het filmpje van die andere papegaai enthousiast wat meer stemmen, zoveel stemmen dat nog NOOIT een ander filmpje haalde, maar een minderheid is het er niet mee eens dat veel mensen het leuk vinden, dus proberen ze de boel maar te vergallen voor iedereen. net den haag eigenlijk

croky 17 August 2011

en IP adressen ? wat moet iemand daar mee dan ? of suggereert u dat de webmasters van zeelandnet corrupteerbaar zijn en de bijbehorende data openbaar maken ? nou, dat weet ik wel 100% zeker dat dat voorkomt. men mag wel uitkijken, straks komen die lafaards nog de boel slopen als je niet thuis bent natuurlijk,of proberen ze je computer te kacken en te vernielen, wat wil je verwachten van obsessief en gefrustreerden, wat zichzelf laten zien ? nee, liever in het achterkamertje louche dealtjes maken en de boel voorliegen door maar halve waarheden te melden. dat soort bedoel ik dus. de gluiperds !

kiekeboe 17 August 2011

bijten die beesten ook ?

Bep van Haringen 18 August 2011

zaterdag 20-8 2011- Goeskinderstad staan wij stichting vrije zeeuwse papegaai met onze eigen en opvangpapegaaien op de Vlasmarkt in Goes de papegaaien zitten daar op een jungle kom gezellig langs tot een zaterdag ;);)

bert 18 August 2011

ow ow ow wat een zooitje hier. Vzp,heeft in het verleden + heden laten zien dat hun absoluut niet betrouwbaar zijn en mensen oplichten en een valse waarheid voorhouden. de mensen die nu zo reageren op deze filmpjes zijn ex leden,ex bestuur en ex eigenaren van papegaaien die zich dus flink "genomen"voelen door deze stichting. daarnaast probeerd de VZP mee te liften op het succes van een andere papegaaienstichting die dus we eerlijk en netjes handeld. en geen verborgen agenda hebben. maargoed dat mag je blijkbaar niet vermelden hier. @kiekeboe als je zown vraagsteld duik even de boeken in. ;) @Bep wederom probeer je mee te liften..ik kom zeker even kijken maar niet op de vlasmarkt (ach misschien ook wel haha,kunnen we zien wie zich het hardste schaamt) maargoed,mensen wees gewaarschuwd je maakt niet voor niks vijanden. De VZP heeft niet het beste voor met papegaaien. en bestaat uit een aantal gefrustreerde ouderen die het licht niet in andermans ogen gunt. en dat zegt dan wat over ons.

tante.. 18 August 2011

iemand vroeg naar mij? daar ben ik. en wij zijn juist het clubje DONT follow the leader en jump. bij ons mag je tenminste wel je eigen mening hebben en niet in een rijtje achter de konten van annemarie en beppie aan. dusse eerst effe je huiswerk doen voor je onzin roept.. maja dan weet je ook gelijk weer welke club nu weer zn snaveltje heeft open gedaan..

Bep van Haringen 18 August 2011

Als je denkt :,, ik ben verslagen , is de nederlaag een feit. Als je denkt ; ik zal niet versagen , win je op den door de strijd Als je denkt :ik kan het niet halen , is de tegenslag op til, want het overslaan der schalen , hangt voornamelijk af van Wil. Moedelozen gaan ten onder , door hun twijfel, door hun vrees . Vechters winnen door een wonder , telkens weer de zwaarste race. Denk : ik kan het en dan gaat het . Iedereen vind bij wilskracht baat en "in zaken wint de daad het van het nutteloos gepraat. Als je jammert : ik ben zwakker dan mijn grote concurrent, blijf je levenslang de stakker die je ongetwijfeld bent. Niet de rGoliaths en de rijken tellen in de kamp voor zes , maar de fermen ,die niet wijken , hebben vroeg of laat succes .

dorientje 18 August 2011

Haha, hoe meer jullie reageren, hoe bozer jullie worden. Bedoel je soms met die andere stichting de Vrolijke Papegaai. Noem die naam maar hoor, die is al een keer veranderd omdat de naam teveel leek op de VZP naam en dat mocht niet volgens de brief van de advokaat, op straffe van een boete moest die naam veranderd worden.Dat noem ik nou met meeliften op de naam van de VZP en niet andersom. Er werd trouwens wel een mooie draai aan gegeven, waarom die naam Vrolijke Papegaai werd. Over eerlijk en netjs handelen gesproken. Er wordt steeds netjes gereageerd op jullie giftige verhaaltjes, de ouwetjes doen het zo slecht nog niet.

tante.. 18 August 2011

ik ben trouwens niet kwaad hoor ;) en over die brief van de advocaat laat ik even in het middan puur omdat ik daar niet genoeg over weet. (weet alleen wel dat ik het een beetje sneu vond) en wat even over het hoofd word gezien is dat als Bep zichzelf niet kilometers boven de rest uit zou willen zien steken en der kop eens uit der poezelige kont zou trekken zou er helemaal geen andere stichting geweest zijn. en zou er 1 stichting zijn die zich inzet voor de papegaaien. Maar doordat madame Bep,der eigen zo giga slim vind en alles wat ze zegt nog net niet inlijst heeft ze kwaad bloed gezet. daarnaast is ze uit naam van de VZP dingen gaan doen niet te accepteren zijn. het is zonde dat het belang van de dieren achterover is geduwd omdat madame zelf graag in de spotlight wou staan. en ouwetjes vergeten veel Dorientje noemen ze vergeetachtigheid ;)

charmante 18 August 2011

Hallo, Ik vind uw blog erg cool bedankt voor het delen van deze informatie, in het bijzonder de beste. Voyance gratuite

charmante 18 August 2011

Ik hou van deze blog, omdat je iemand bent die het meeste terug van "virtuele wereld" Horoscope amour

dorientje 18 August 2011

Het is allemaal zo vrijblijvend wat je schrijft, er staat bij jouw stukje zoveel geschreven maar het zegt niks, losse opmerkingen die je over iedereen kan zeggen, het is alleen maar kwaadsprekerij. Ik vind het wel frappant dat je toevallig over die naamsverandering nou net niet genoeg, want dat is te bewijzen. Weet je de echte waarheid wel en hoor je bij het clubje "folow the leader and jump."

dorientje 18 August 2011

Ik zie dat ik ook vergeetachtig word. Het moet zijn: Ik vind het wel frappant dat je toevallig over die naamsverandering nou net niet genoeg weet, want dat is te bewijzen. Het zal vast wel mijn leeftijd zijn, sorry.

Tante.. 18 August 2011

Toevallig weet ik niet zo veel over die naamsverandering omdat Ze bij die vrolijke club niet alles aan de grote klok hangen.. wat ze bij de VZP wel doen. ik heb een oordeel over de vzp op basis van mijn eigen ervaring. en die mening had ik al gevormd voor ik de vrolijke club tegenkwam.. en TOEVALLIG kwam ik bij een groepje terecht die allemaal hetzelfde hadden meegemaakt met bep ... en puntje bij paalte lag het allemaal aan ons en bep weet nergens van. de reden dat ik "vrijblijvend"praat is dat ik niet over "persoonlijke"dingen ga schrijven want dat gaat geen van jullie wat aan. tot die dag dat je ook "hetlul"ben en dan ineens snap je wel waar ik het over heb... wacht maar af!

meester Kwel 18 August 2011

kinderen kinderen ! rustig een beetje hoor ! btw, op privacy schending staat sinds kort een max. straf van 25.000,- euries.. ff iets om over na te denken ? of is de wereld niet groot genoeg voor alle papegaaien ?

rolf 18 August 2011

zouden ze niet beter kemphanen gaan houden i.p.v. papegaaien ? rofl !!

rolf 18 August 2011

@ ohhh: benidorm bastards hahaha rofl ! ja, de jeugd van vroeger...kunnen er ook wat van.

Tante.. 19 August 2011

privacy schending?

roko 24 August 2011

het is bepaald, de VROLIJKE PAPEGAAI wint de strijd door meer views van hun filmpje, meer sterren gestemd, en natuurlijk zetten ze zichzelf niet voor lul met hun achterlijk kinderlijke gedrag op de markt. vrolijke papegaai : WIN ! stichtingvrijezeeuwsepapegaai/ bep van harlingen : FAIL ! en met wat een afgang ook. best zielig dat er zulke mensen zijn. maar je staat er mooi op hoor ! op dat filmpje waar je jezelf kompleet voor schut zet. en dan nog helemaal zelf gedaan ook. hoe stom kan je zijn ? iets met het achtereind van een varken ? als zie ik het verschil met de voorkant eigenlijk niet. :P

Annelies van den Heuvel 31 August 2011

Beste Lorrit, oeps, correctie, ik bedoel beste Lorre. Ik zie dat je een nieuwe hobby hebt, het bedenken van zoveel mogelijk nicknamen, en daar dan een puzzel van maken. Even kijken, Lorre, Opa, Ohh, Ome Kees, Tante. Verder kom ik niet. En is het dan de bedoeling dat de eerste letters een woord vormen en wij moeten dat raden?? Effe kijke...Tbooo ? Of Oootb? Ik moet toegeven dat ik het nog niet helemaal snap, maar ik vind wel dat je goed bezig bent, ik ben blij dat je je energie op leuke dingen richt, ipv het leven van papegaaien liefhebbers te vergallen. Hulde!

jhuu7 10 February 2012

leuk

polo] 10 February 2012

kjkjbj