Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Workshopbegeleider

Standplaats: Goes

 • Aantal uren: 16

Workshopbegeleider voor kinderen (15-32 uur) 

Op de BSO van Kibeo komt alles samen; jouw enthousiasmerende karakter, je creatieve geest én je liefde voor kinderen. Je bent een professional op het gebied van techniek, dans, drama, muziek of een andere vorm van culturele en kunstzinnige vorming, maar tegelijkertijd ook een talentenontdekker; zit er een kleine Frida Kahlo of een Mozart in spé bij jou op de groep? Een nieuwe hobby of talent waar ze wellicht nog jaren plezier van hebben! Met liefde en plezier zet jij je kennis om in workshops en activiteiten waar ieder kind blij van wordt! 

Functieomschrijving 
Je geeft op verschillende vestigingen workshops aan kinderen van 4 tot 12 jaar en begeleidt activiteiten. Als enthousiaste professional op het gebied van dans, drama, muziek, robotica, techniek, handvaardigheid of een andere vorm van kunst of creativiteit, laat jij kinderen op die manier kennismaken met jouw passie. Je betrekt de pedagogisch medewerkers van Kibeo bij jouw workshop, zodat ook zij zich hierin kunnen ontwikkelen.  

Eventueel geef je ook workshops op de dagopvang (0 t/m 3 jaar) bij Kibeo, zoals bewegen met peuters, babymassage, peuteryoga of weerbaarheidstraining.  

Plannen en organiseren horen vanzelfsprekend bij jouw werkzaamheden. Dat is voor jou geen probleem, want het geeft je alleen maar meer energie! Activiteiten buiten organiseren? Ook daar draai je je hand niet voor om. Kortom; je bedenkt zelf creatieve manieren om kinderen te stimuleren en te begeleiden.  

Je wordt afwisselend op verschillende vestigingen van Kibeo ingezet. Zo kunnen zo veel mogelijk kinderen kennismaken met jouw specialisatie.  

Kibeo als organisatie 
Kibeo biedt kinderen de kans om zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Het doel van Kibeo? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Als lid van de Kibeo familie draag je bij aan de samenleving van nu en die van de toekomst. 

Kibeo BSO en peutergroep 
Op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo beleven kinderen van 4 tot 12 jaar na schooltijd een leerzame én uitdagende tijd. Dit doen ze niet alleen. Ook op de peutergroepen stimuleren wij de kinderen om spelenderwijs talenten te ontdekken en zich (sociaal) te ontwikkelen.  

Dit ben jij: 

 • Specialisatie in een kunstvorm of techniek (dans, drama, koken, voeding, beeldende kunst, muziek, handvaardigheid etc.); 
 • Staat jouw specialisatie hier niet tussen, maar ben je overtuigd van jouw toevoegde waarde voor onze BSO? Reageer dan ook! 
 • Ervaring in het geven van workshops aan kinderen (4-12 jaar); 
 • Plannen en organiseren kan je goed en vind je leuk om te doen; 
 • Je hebt kennis van verschillende materialen en technieken binnen jouw specialisatie; 

 

 Dit krijg je van ons: 

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 2.177 en € 2.964 bruto per maand (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek; 
 • Vanaf 24 contracturen per week ontvang je een hoger salaris en vanaf 28 uur ontvang je een hoger salaris dan wat je volgens de cao ontvangt; 
 • Een contract van 1 jaar (bij goed functioneren volgt een contractverlening); 
 • Een baan waar je blij van wordt en waarin je jouw creatieve ei kwijt kunt; 
 • Een vooruitstrevende organisatie; altijd op zoek naar verbetering; 
 • Ruimte voor persoonlijke inbreng; 
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen; 
 • Reiskostenvergoeding, tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering; 
 • Eindejaarsuitkering en tussendoor leuke presentjes! 
   

Interesse? 
Ben jij de creatieve specialist die wij zoeken? Upload gelijk je sollicitatiebrief en cv. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 


Vacaturenummer 735939

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.383 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.