woonbegeleider niveau 4/5

Standplaats: Tholen

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving


Le Séjour biedt begeleiding aan mensen met een psychiatrische aandoening/achtergrond en een sociale kwetsbaarheid hun plaats in de samenleving (weer) in te nemen. Op dit moment vindt de begeleiding plaats op de Beschermde Woonvorm en op ambulante basis. Le Séjour heeft ook een arbeidsmatige dagbesteding waar de mensen ook deel aan kunnen nemen.
Functie
Woonbegeleider niveau 4, 32 uur ter vervanging van zwangerschapsverlof ( 01-04-2019 t/m 08-09-2019 )eventuele optie tot verlening van contract i.v.m uitbreiding team.

Functie-eisen

Enthousiasme en professionaliteit bij het begeleiden van kwetsbare mensen met een psychiatrische aandoening. Het flexibel zijn in het meedenken bij onze clienten. Denken in krachten en mogelijkheden van onze clienten. Minimaal een MBO 4 plus werkervaring binnen de psychiatrie. Zelfstandig kunnen werken en plannen.

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke afwisselende baan binnen een klein team. Waar we regelmatig veranderingen en mogelijkheden proberen door te voeren. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en onregelmatigheid vergoedingen, woonwerkverkeer vergoeding, Salariëring volgens functie omschrijving CAO GGZ. begeleider niveau 4/5 schaal 45.


Vacaturenummer 282896