Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Tholen

Standplaats: Goes

 

Een gedreven Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk, dat ben jij! Door jou en in samenwerking met het team, kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Het eiland Tholen is omgeven door groen met oude dijken, molens en boerenhoeves. Dat is pas een mooi uitzicht tijdens werktijd!

 

Op het gehele eiland Tholen zijn er vijf teams. Samen met je collega’s maak je afspraken over het verlenen van kwalitatieve zorg. De spirit van Team Tholen luidt dan ook ‘’het mooie van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt, dat zijn wij’. Ook kijken we samen naar een goede privé werkbalans! 


Als verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk werk je zelfstandig bij cliënten thuis. Persoonsgerichte verzorging en begeleiding aan cliënten zijn onderdelen van jouw werk. Denk ook aan verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg en ziekenhuis verplaatste zorg. Ook lever je zorg in de palliatief/terminale fase. Samen met je team werk je aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten. Tevens kun je een aandachtsvelder worden in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld wondzorg, palliatieve zorg of tilvakgroep. Zo help jij je collega’s om blijvend aandacht te hebben voor een onderwerp.


Als Verpleegkundige in de wijk zie je toe op de zorgtaken- en werkzaamheden. De nachtzorg wordt, in samenwerking met andere aanbieders van het eiland, ingezet en geleverd. Ook is er een samenwerking voor specifieke zorg met diverse instellingen in West-Brabant.

 

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1500 collega’s bij, korting op je zorgverzekering bij CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook is er een gezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.

 

Dit zoeken wij in jou:

  • Je hebt een rijbewijs en een auto (maar we hebben ook een Allévo auto) tot je beschikking. Je bent voor het gehele eiland Tholen inzetbaar.
  • Een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige. Heb je een vergelijkbare opleiding of ben je net klaar met je opleiding? Dan ben je zeker ook, welkom!

 

Wat kun je verwachten: 

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd)
  • Salaris conform VVT FWG 35, Verzorgende IG vanaf €2266,72 en maximaal €3025,81 bruto per maand

Of

  • Salaris conform VVT FWG 45, Verpleegkundige vanaf €2650,73 en maximaal €3575,63 bruto per maand
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Reiskostenvergoeding

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 899783

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.907 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.