Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG voor pg

Standplaats: Zierikzee

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Kom jij ons team PG versterken?

Kom jij ons zelfstandige team PG versterken? 

In Locatie De Wieken in Zierikzee biedt de eerste etage een thuis voor mensen met dementie. Je treft er vier straten, waar elk zeven cliënten wonen. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen appartement. Tevens is er een het eind van elke straat een gezamelijke woonkamer waar men kan samenkomen; ook wel kleinschalig wonen genoemd. Bij kleinschalig wonen is alles zoveel mogelijk zoals thuis. Binnenkort werken we met leefcirkels, zodat cliënten nog meer vrijheid hebben.

Medewerkers bieden de zorg die nodig is, en voorop staat de huiselijkheid. Dat wil zeggen dat de bewoner zelf bepaalt wanneer hij uit bed gaat, wanneer hij eet en of hij 's morgens of 's avonds wil douchen. Maar bovenal is er ruimte voor gevoelens zoals humor en verdriet. De bewoner kan en mag hier zichzelf zijn. (lees hier meer over kleinschalig wonen bij Eilandzorg)

In deze leuke functie werk je in het kleine, zelfstandig team PG en kan je eigen verantwoording dragen die bij je functie past. Er is een Teamondersteuner, Coach en Manager om op terug te vallen. Voor de versterking van het team, is er momenteel een vacature. Iets voor jou? 

In team PG ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke en verpleegkundige zorg van onze cliënten. Je levert algemene dagelijkse zorg, signaleert en werkt volgens zorgleefplan. Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk.  
 

Jouw talenten:

  • Je bezit het diploma verzorgende IG;
  • Je kunt methodisch werken;
  • Je stelt de client centraal en werkt resultaatgericht;
  • Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;


Eilandzorg biedt jou:

Een heel leuke, afwisselende baan. Elke dag is anders! Je werkt nauw samen met onze cliënten en er is veel ruimte voor eigen initiatief. De vacature is op oproepbasis. Bij gebleken geschiktheid kan de vacature worden omgezet in een vast dienstverband.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze interessante baan? Neem dan contact op met Mieke van de Winkel. . Zij is bereikbaar via tel: 0111-745700 of e-mail: info@eilandzorg.com.

Of weet je genoeg en wil je gelijk reageren? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie via pz@eilandzorg.com. Wellicht tot ziens!

Door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming jouw gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we jouw gegevens binnen een maand uit onze systemen, tenzij anders overeengekomen.

 


Vacaturenummer 450329