Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG PG uren in overleg (ook MMZ-ers kunnen reageren)

Standplaats: Zierikzee

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Wil je werken op de kleinschalige woongroepen? Werk je graag zelfstandig?

Bij Eilandzorg bieden we je deze mogelijkheden. Je werkt in een klein team samen met 7 cliënten. Je maakt samen met de cliënt een geschikte leefomgeving, die zoveel mogelijk aansluit bij de client en bij wat hij prettig vindt en jij begeleidt hem hierbij. Belangrijk hierbij zijn eigen regie en zelfredzaamheid, herstel en kwaliteit van leven van de cliënt. Je ondersteunt de eigen regie van de cliënt en familie gericht op het behouden of verbeteren van het dagelijks functioneren. Je werkt in een zelfstandig team.


Binnenkort hebben we een compleet nieuwe afdeling pg, waar cliënten veel bewegingsvrijheid hebben o.b.v. de leefcirkelsmethodiek. De omgeving is helemaal aangepast aan de belevingswereld van de cliënt. Je werkt met moderne apparatuur om dit te ondersteunen en te faciliteren. De eerste gang is inmiddels gereed.

Jouw talenten:

  • Je bezit het diploma verzorgende IG of MMZ4;
  • Je kunt methodisch werken;
  • Je stelt de client centraal en werkt resultaatgericht;
  • Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

De uren zijn in overleg. Je kunt aangeven of je meer of minder wilt werken. Bij gebleken geschiktheid kan de vacature omgezet worden in een vast dienstverband. Ook kleinere contracten zijn bespreekbaar. De functie kan ingevuld worden door een of twee nieuwe collega's.

Wil je meer informatie over deze interessante baan. Vraag dan meer informatie op bij Mieke van de Winkel, manager. Neem contact op via 0111-453410 van 8.00 - 12.00 uur. Of stuur voor meer info een mail naar info@eilandzorg.com. Onze collega van de frontoffice zal deze doorsturen. Zij zien jouw reactie graag tegemoet!

Wil je direct solliciteren, stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar pz@eilandzorg.com.

Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deze sollicitatieprocedure. Na 2 weken zullen we deze uit onze database halen, tenzij anders overeengekomen.


Vacaturenummer 450337