Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende ig locatie Mitt Hem uren in overleg

Standplaats: Zierikzee

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Werken in Mitt Hem is als in de wijkverpleging; de cliënten wonen zelfstandig en krijgen hulp aan de hand van hun indicatie. Je werkt hierbij samen in een team, met zowel verzorgende als begeleidende medewerkers. Zorgplannen worden door de persoonlijk begeleiders en cliënten samen opgesteld. Een aantal medewerkers hebben extra teamtaken en het team is zelf verantwoordelijk voor het werkoverleg, huishoudboekje, planning en roostering, personeel en kwaliteit. De verantwoordelijkheden èn bevoegdheden liggen laag in de organisatie. Dit betekent dat je bijvoorbeeld aan je directe collega je wensen kunt doorgeven en je vragen kunt stellen. Naast je collega’s uit het team is er een Teamondersteuner en een Manager om op terug te vallen. We werken in Mitt Hem met twee vaste nachtdiensten. Het kan voorkomen dat er incidenteel een beroep op je wordt gedaan om een nachtdienst te draaien.


Voor de versterking van het team is er momenteel een vacature voor Verzorgende-IG. Iets voor jou?

In deze leuke functie biedt je vraaggerichte en oplossingsgerichte ondersteuning op alle zorgdomeinen. Je draagt verantwoording die bij je functie past. Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk. We hebben plaats voor meerdere medewerkers met grote, en kleine contracten.

  • je bent in het bezit is van een diploma verzorgende ig; (bevoegd en bekwaam)
  • je hebt empathisch vermogen met de doelgroepen
  • ervaring met verschillende doelgroepen is een pré
  • je kunt zorg draaien voor de zorgleefplannen en hieraan uitvoering geven
  • je kunt methodisch werken
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma of bent bereid een tweedaagse cursus hiervoor te volgen
  • een geldige VOG dient overlegd te worden. Hierbij kunnen wij je assisteren (digitale aanvraag)

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vera Traas of Joanne van Dijke. Zij zijn Teamtaakhouders Personeel van het team Mitt Hem en jouw mogelijk toekomstige collega’s. Vera en Joanne zijn bereikbaar via tel: 0111-745700 (tussen 8.00 - 12.00 uur), of e-mail: pz@eilandzorg.com.

Weet je genoeg en wil je gelijk reageren? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie via pz@eilandzorg.com. Wellicht tot ziens. Het team ontvangt je met open armen!

​Door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming jouw gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we jouw gegevens binnen een maand uit onze systemen, tenzij anders overeengekomen.


Vacaturenummer 450325