Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG afdeling VPU, Hof Mondriaan

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24

Kom jij werken op onze prachtige locatie Hof Mondriaan? Het woonzorgcentrum staat middenin de wijk Dauwendaele in Middelburg en bestaat uit appartementen voor zelfstandig wonen, verpleeghuisplaatsen en een zorghotel. Wij verlenen hier zorg op een vernieuwende wijze. In Hof Mondriaan draait alles om wat de bewoner zélf wil. Dus ben jij die collega die de gezamenlijke zoektocht aangaat naar de grootst mogelijke kwaliteit van leven voor elke individuele bewoner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Verzorgende IG kom je te werken op de Verpleegunit van Hof Mondriaan. Dit is een open afdeling waar cliënten met somatische en psychogeriatrische ziektebeelden wonen. Iedere cliënt heeft zijn eigen kamer, maar de meeste cliënten kiezen ervoor om overdag in één van de twee huiskamers verblijven. Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, cliënten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn. Je komt te werken in een team waar iedereen betrokken is met de cliënten maar ook met elkaar. Wij zijn een team met verschillende talenten en teamrollen, we vullen elkaar aan en zien de samenwerking als middel om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren. Kom jij bij ons werken dan gaan we graag met elkaar in gesprek om te kijken over welke talenten jij beschikt.

Cliënten verzorgen en begeleiden is één van jou belangrijkste taken. Het daarbij behouden van de zelfstandigheid van de cliënt is van groot belang. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Met het gehele team proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners en invulling te geven aan wat voor een bewoner echt belangrijk is. Onze benadering is ondersteunend aan deze beleving. Uitwisseling onderling in de teams behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de zorgvraag op dat moment. Ben jij een teamplayer die zelfstandig kan werken, enthousiast is, van afwisseling houdt, met nieuwe ideeën komt en in staat is om mantelzorgers en omgeving te betrekken bij de zorgverlening? Solliciteer dan snel en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze teams!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Zorgstroom? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen

Wat breng jij?

• een diploma verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding. Ben je bijna klaar met je opleiding, dan nodigen we je uit te solliciteren!
• je hebt een open ontvankelijke houding en denkt in oplossingen
• je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers
• je geeft cliënten de ruimte en het respect om de eigen regie te voeren.

Wat bieden wij?

• in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG, FWG 35 (afhankelijk van relevante werkervaring)
maximaal €2845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van €18,18
• collectiviteitskorting op de basispremie (5%) en aanvullende verzekeringen (10%) bij een ziektekostenverzekering van CZ of IZZ
• het vakantiegeld bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering is 8,3%
• een aanvullende keuze voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
• het digitale leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden, waarvan iedere collega gebruik kan maken
• een afwisselende baan met veel ruimte voor initiatieven, gekoppeld aan de visie van Zorgstroom
• een leuke baan met betrokken collega's waarbij jij écht het verschil kunt maken voor onze cliënt
• passen de uren in de ze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je.

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met John Lucieer, locatiemanager, tel: 06-51720360. Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2021.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.


Vacaturenummer 491321

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.295 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.