Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG afd. VPT

Standplaats: Middelburg

Werk jij graag met ouderen die nog zoveel mogelijk zelfstandig wonen? Sluit dan aan bij ons team als Verzorgende IG' er!
Na een complete renovatie is Hof Mondriaan in Middelburg klaar voor de toekomst. Het woonzorgcentrum staat middenin de wijk Dauwendaele en bestaat uit appartementen voor zelfstandig wonen, verpleeghuisplaatsen en een zorghotel. De zorg wordt hier op een vernieuwende wijze vormgegeven.

Je komt te werken op de afdeling VPT (Volledig Pakket Thuis), dit is een afdeling met 24 appartementen en 8 zorghotelkamers. Het is een tussenvorm van verzorgingshuis en thuiszorg. De bewoners wonen zelfstandig en voeren de eigen regie en indien nodig een beetje ondersteuning. Cliënten verzorgen en begeleiden is één van jou belangrijkste taken. Het daarbij behouden van de zelfstandigheid van de cliënt is van groot belang. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je komt te werken in een enthousiast en zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team-rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten. Hoe we de kwaliteit van de zorg met elkaar kunnen verbeteren vindt jij een uitdaging en neemt hier dan ook het initiatief in. Nieuwsgierig geworden? Bekijk eens het verhaal van Maaike en Lineke https://www.zorgstroom.nl/verhalen/verzorgende-ig-een-functie-met-inhoud/

Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, cliënten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je van ons ook nog een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven!

Wat vragen we

• een diploma verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding. Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Ook dan kun je solliciteren!
• relevante werkervaring is een pré
• flexibele inzetbaarheid

Wat bieden we

• een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Verzorgende IG, FWG 35. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €2845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
• vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
• reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
• heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
• pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
• een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie

Wil je nog wat extra informatie? Dan kun je contact opnemen met Jasper Everts, via 06-50623653. Solliciteren kan tot en met 31 december 2022 via de vacature op onze website www.werkenbijzorgstroom.nl

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.


Vacaturenummer 544533

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.060 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.