Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende IG afd. Iepenhof

Standplaats: Veere

 • Aantal uren: 24

In de functie van Verzorgende IG op de afdeling Iepenhof ben jij onmisbaar!
Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie met 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden.

De somatische afdeling waar wij een Verzorgende IG 'er zoeken bestaat uit acht appartementen waar cliënten met een lichamelijke beperking wonen. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met aparte slaapkamer. Cliënten verzorgen en begeleiden is één van jou belangrijkste taken. Het daarbij behouden van de zelfstandigheid van de cliënt is van groot belang. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je komt te werken in een enthousiast en zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team-rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten. Hoe we de kwaliteit van de zorg met elkaar kunnen verbeteren vindt jij een uitdaging en neemt hier dan ook het initiatief in.

Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, cliënten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je van ons ook nog een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven!

We vragen

 • • een diploma verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding;
  Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Ook dan kun je solliciteren!
  • relevante werkervaring is een pré
  • flexibele inzetbaarheid

We bieden

 • • een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
  • een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Verzorgende IG, FWG 35. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €2845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
  • reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
  • pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie

Wil je meer informatie betreft deze functie? Hiervoor kun je contact opnemen met  locatiemanager Aaltje Hoving,  06 1192 5353.
Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2021.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

 


Vacaturenummer 548885

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.296 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.