Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende 3 IG Duinen van Haamstede

Standplaats: Burgh-Haamstede

  • Aantal uren: 24

In de Duinen van Haamstede wonen mensen met dementie in een van de 6 woongroepen. Jij luistert naar hen en hun verwanten, denkt mee en verzorgt en begeleidt hen.

Ben jij:

Iemand die kan luisteren naar en in gesprek gaan met cliënten, hun verwanten en collega's? Kan je zelfstandig werken én binnen een team van verschillende collega's? Ben je flexibel en vind je het geen probleem om volgens rooster in wisselende diensten te werken? Heb je een diploma verzorgende (niveau 3 IG)? Dan willen we graag met je in gesprek.

 

Wat kun je verwachten:

Een team enthousiaste collega’s dat met elkaar het rooster samenstelt. Een contract voor 20 tot 32 uur per week. Inschaling cao VVT FWG 35 (min. €2.135,43 en max € 2.937,68 bij fulltime dienstverband of uurloon; min. € 13,64 en max. € 18,77).

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 705799

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.360 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.