Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

SPV / HBO-V of Systeemtherapeut

Standplaats: Goes

 • Dienstverband: Parttime
 • Aantal uren: 28
 • Opleidingsniveau: HBO

Wil je met plezier je vak uitoefenen binnen de specialistische GGZ?

BuurtzorgT team De Bevelanden zoekt per direct een ondernemende enthousiaste SPV of HBO V verpleegkundige of systeemtherapeut bij voorkeur met ambulante ervaring.

Vind jij het net als wij belangrijk dat:

 • De behoeften van de cliënten en hun betrokkenen belangrijker zijn dan protocollen en zorgpaden.
 • We goed zorgen voor onze cliënten en voor elkaar.
 • Je vertrouwen krijgt in vakmanschap, autonoom mag handelen en buiten de lijntjes  mag kleuren.
 • Je inspraak hebt, je creativiteit en betrokkenheid op prijs gesteld wordt.
 • Je als team bepaalt hoe er gewerkt wordt.
 • Je goede balans hebt tussen werk en privé.
 • Je invloed hebt in de organisatie

  Ben jij iemand die verantwoordelijkheid draagt voor de cliënten binnen de verschillende aspecten van psychiatrische zorg en sociaal maatschappelijke vraagstukken? Iemand die initiatief neemt, kansen ziet en daar ook naar handelt? Dan is deze baan wellicht voor jou.

  BuurtzorgT is een organisatie in ontwikkeling waar ruimte is om ideeën te ontwikkelen en te realiseren binnen een boeiend inhoudelijk kader. BuurtzorgT werkt in de wijk/regio met kleine, zelfsturende teams die zelf verantwoordelijk zijn voor besluitvorming, uitvoering en acquisitie.

  Je houdt je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde behandelvraag. Je betrekt daarbij het systeem van de cliënt, zoekt samenwerking met de huisarts en maakt gebruik van andere zorgaanbieders en mogelijkheden in de wijk/regio. Als een spin in het web verbind je professionele en informele zorg aan elkaar. 

  Voor meer informatie kan je ons bellen op nr:  085-4440873 of 06-82197672. We ontvangen graag z.s.m. jouw motivatie en CV, graag voor 1 april. De uren zijn in overleg, bij voorkeur 24-32 uur. 

  BuurtzorgT De Bevelanden - Stationsplein 21 - 4461 HP -  Goes

  [email protected]


Vacaturenummer 831676

Janna2000

t.a.v. Maureen Mayr

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.241 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.