SPA DOMBURG zoekt nieuwe collega !

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 7
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse (m/v) die beschikbaar is in het weekend en (school)vakanties voor ca. 5 t/m 10 uur per week.

In SPA Domburg heeft het Zeeuws DNA een hoofdrol en staan vitaliteit en ontspanning centraal. De spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buiten het hotel en is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur. Zie ook www.spadomburg.nl.

Functie-eisen

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist(e)/ masseuse ben je verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan onze gasten. In Instituut SPA Domburg worden behandelingen en massages verzorgd van het gerenommeerde merk Thalgo. Je geeft de gast advies over de producten en rituelen, kortom; je levert een actieve bijdrage aan een dag onbezorgd genieten van onze gasten. Spreekvaardigheid van de Nederlandse en Duitse taal is hiervoor gewenst.

Je bent, volgens rooster, beschikbaar 1 of 2 dagen in het weekend en in de vakanties. In het instituut is er sprake van 2 diensten per dag, van 10 tot 18 uur en van 12 tot 20 uur. I.v.m. de openingstijden beschik je over eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij de juiste aanvulling van ons team, dan zien wij je sollicitatie, middels ons sollicitatieformulier, graag tegemoet. Wij bieden je een fijne, professionele werkomgeving in een uniek bedrijf, dat staat voor kwaliteit.

Het sollicitatieformulier tref je aan op de website www.spadomburg.nl/informatie. Of vraag het sollicitatieformulier tijdens kantooruren aan via telefoonnr. 0118-588804 of kantoor@badhotel.com

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 274038

Badhotel-Domburg

t.a.v. Hanneke de Visser
Domburgseweg 1
4357 BA Domburg