Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Operatie assistent

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: HBO

Functie-informatie
Uren: 24-36 uur
Dienstverband: jaarcontract/onbepaalde tijd
Sluitingsdatum vacature: 30 mei 2021

Als operatieassistent weet jij als geen ander hoe cruciaal jouw rol in het OK-team is. Voor, tijdens en na een operatie zorg jij dat alles gereed is om de ingreep zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je instrumenteert, assisteert en loopt om tijdens operaties bij alle medische specialismen op beide locaties van Adrz. Het doel is een hoogkwalitatief verloop van het chirurgisch proces te waarborgen, waarbij gewerkt wordt conform de overeengekomen protocollen, algemene richtlijnen en procedures binnen de wet- en regelgeving.

In Adrz opereren we op twee locaties, Goes en Vlissingen. In Goes wordt de hoog complexe zorg uitgevoerd, tevens is dit de dienst locatie. In Vlissingen opereren we alleen planbare electieve patiënten met een laag risico (Asa 1 en 2).

Onze specialismen zijn orthopedie, traumatologie, chirurgie, vaatchirurgie, urologie, gynaecologie, plastische chirurgie, kaakchirurgie, KNO, neurochirurgie, pijngeneeskunde en oogchirurgie.

Dit vragen we

• Diploma Operatieassistent (CZO-certificaat);
• Kunt uitstekend in teamverband werken;
• Hebt affiniteit met kwaliteitsontwikkeling;
• Beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
• Initiatief neemt op het gebied van patiëntveiligheid;
• Kennis heeft van de relevante thema's binnen het Veiligheid Management Systeem.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor een jaar [met uitzicht op een vast contract] onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55 minimaal € 2882,- en maximaal € 4227,-op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s
Het team bestaat uit een kleine 60 FTE chirurgie medewerkers waarmee je in dagelijks wisselende samenstelling gaat werken. We werken met vakspecialisten en allround operatieassistenten.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Menno Lieuwens, teamleider OK, of Angelique de Jonge, teamleider OK. Menno is te bereiken via telefoonnummer 06-83108308 en Angelique is te bereiken via telefoonnummer 06-83160209.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Vacaturenummer 488961