Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Manager Bedrijfsvoering

Standplaats: Kapelle

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: WO

 Voor Stichting Ouderenzorg Kapelle (Cederhof) is Aardoom & de Jong op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering. Wil je verantwoordelijkheid nemen voor de volle breedte van de bedrijfsvoering? Is hospitality je tweede natuur en wil je vormgeven aan echte innovatie in de zorg? Wil je een bijdrage leveren aan de toekomst van zorg voor ouderen in de gemeente Kapelle?  Dan zou dit je volgende job kunnen zijn.
 
Manager Bedrijfsvoering
Kapelle (Zeeland)
 
Eind 2023 hoopt Cederhof de nieuwbouw te openen: 76 tweekamerappartementen geschikt voor het leveren van zware zorg én voorbereid op het scheiden van kosten Wonen en Zorg. Wijzigingen in de bemensing van het managementteam én de verfijning van de zorgvisie van Cederhof in Kapelle maken dat versterking van het management van Cederhof op bedrijfsvoering noodzakelijk is.

Cederhof zoekt een manager die expertise in bedrijfsvoering en hospitality weet te combineren.

Van de Manager Bedrijfsvoering wordt gevraagd om actuele ontwikkelingen succesvol op te pakken én aan te sturen. Je bent integraal verantwoordelijk voor hospitality en bedrijfsvoering met behoud van de uitstekende beoordelingen van medewerkers, cliënten en familie.
De Manager Bedrijfsvoering maakt onderdeel uit van het managementteam en wordt hiërarchisch aangestuurd door de directeur-bestuurder.
De Manager Bedrijfsvoering geeft leiding aan de organisatieonderdelen Financiën, ICT, Inkoop, Linnenkamer, Administratie & Receptie, Vastgoed (beheer, verhuur, onderhoud en ontwikkeling) en de Technische Dienst. En vanaf zomer 2022 ook Voeding & Restaurant.

Cederhof ziet o.a. de volgende uitdagingen voor de nieuwe manager:

 • Ontwikkelen en realiseren van een nieuw concept voor de 'ouderenzorgcampus Kapelle'.
 • Professionalisering van de integrale Bedrijfsvoering en versterking van de kwaliteit van de organisatie.
 • Bijdragen aan concrete innovaties in de zorg en de ondersteuning.
 • Bijdragen aan de realisatie van de nieuwbouw.


Cederhof is ervan overtuigd dat kleine, wendbare organisaties die gericht zijn op de cliënt, de familie en de eigen gemeente, het verschil kunnen maken. Bij Cederhof wordt gewerkt op één locatie en met korte lijnen. Dat vraagt van het managementteam, en dus ook de manager bedrijfsvoering, de vaardigheid te kunnen schakelen van strategisch, financieel naar operationele probleemoplossing en incident management. In het belang van een goede zorg aan de cliënten is het soms nodig om ‘hands on’ eerst het probleem op te lossen alvorens structurele verbeteringen in te voeren, ter voorkomen van incidenten. Het werken met korte lijnen, het resultaatgericht werken en het directe contact met medewerkers en cliënten geeft voldoening, maar moet je ook leuk vinden!

Functie-eisen
Als Manager Bedrijfsvoering beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

 • Academisch werk- en denkniveau; bij voorkeur een universitaire opleiding in een voor de functie relevante richting.
 • Ruime, relevante leidinggevende werkervaring (5-10 jaar) op het gebied van bedrijfsvoering (financiën, huisvesting, ICT, facilitair en inkoop). Ervaring in de zorg is een pre.
 • Strategisch/conceptueel denkvermogen gecombineerd met realisatiekracht, overziet de gevolgen van besluiten en ontwikkelingen.
 • Sterke vaardigheden in het aangaan en onderhouden van externe contacten.
 • Heeft veranderkundige bagage en heeft aantoonbaar veranderingen gerealiseerd.
 • Je bent scherp op kansen om zaken te verbeteren.


Daarnaast herken je je in de volgende persoonlijke kenmerken:

 • Resultaatgerichte professional met oog voor de menselijke kant. Geeft verantwoordelijkheid en spreekt aan. Kan delegeren en loslaten.
 • Je bent een stevige sparringpartner voor de directeur-bestuurder en de collega-managers op het terrein van financiën, ICT, facilitair, inkoop en vastgoed.
 • Je inspireert anderen met je leiderschap en brengt de organisatie verder.
 • Teamspeler die actief zoekt naar verbinding. Enthousiasmeert mensen en creëert een veilige werkomgeving.
 • Beschikt over natuurlijk gezag in de samenwerking met de directeur-bestuurder, managers, leidinggevenden en externe partijen.
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig.
 • Open en toegankelijk.


Cederhof
De belangrijkste activiteiten van de Stichting Ouderenzorg Kapelle zijn het exploiteren van zorgcentrum Cederhof, het bieden van huisvesting met verzorging, verpleging en behandeling aan ouderen en het leveren van extramurale zorg. Tevens worden senioren(zorg)woningen en een aantal luxe serviceappartementen verhuurd en vindt coördinatie van welzijnsactiviteiten voor ouderen plaats binnen de gemeente Kapelle.
Cederhof staat bekend om een uitstekende beoordeling van medewerkers, cliënten en familie.

De transitiemanager kan rekenen op een slagvaardige organisatie, met stakeholders en zorgpartners die de vernieuwing omarmen.

Missie
Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneengesloten diensten van welzijn, zorg en wonen. Met bekwame en betrokken medewerkers biedt Cederhof een bijdrage aan de leefbaarheid van de Gemeente Kapelle. Centraal in het handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor een eigen leven; 'heel persoonlijk'. Door familie en naasten van bewoners wordt de zorgverlening met gemiddeld het cijfer 9 gewaardeerd.
Bij Cederhof werken 316 medewerkers en zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Zij verzorgen met elkaar 62 verpleeghuis patiënten, 139 cliënten met wijkverpleging en 28 cliënten met een extramurale verpleeghuisvraag. Ook wordt huishoudelijk hulp verleend aan 153 cliënten en worden dagelijks 400 verse maaltijden bereid en bezorgd. De organisatie is financieel gezond en werkt aan plannen voor nieuwbouw.

Cederhof neemt deel aan het programma Radicale Vernieuwing verpleeghuiszorg. In dat kader wordt in samenwerking met lokale huisartsen en de acute zorg van ziekenhuis ADRZ vormgegeven aan een zorgpension, om de fricties in de wachtlijsten in de extramurale en intramurale zorg op te vangen.

Voor meer informatie over Cederhof zijn de volgende bronnen beschikbaar:
website Cederhof
bestuursverslag 2020
jaarrekening 2020
Cederhof welzijn-zorg-wonen (Facebook)

Arbeidsvoorwaarden
Het maximale salaris bedraagt maximaal € 6.740,10 bruto per maand (FWG 70 cao VVT).

Cederhof volgt de cao VVT. Medewerkers van Cederhof krijgen 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarbij heeft Cederhof voor haar medewerkers een WIA-aanvullingsverzekering (een verzekering tegen inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid). Ook biedt Cederhof een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij u ervoor kunt kiezen om een deel van uw arbeidsvoorwaarden in te ruilen voor andere en nieuwe arbeidsvoorwaarden, zoals extra reiskostenvergoeding, aanschaf van een fiets of fitnessabonnement.

Procedure
Bij de werving en selectie laat Cederhof zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 10 oktober 2021 tegemoet.

De gesprekken bij Aardoom & de Jong zullen naar verwachting plaatsvinden in week 41 en 42.
De gesprekken met de sollicitatiecommissie zullen naar verwachting plaatsvinden in week 43 en 44 van 2021.

Contactpersoon
Mr. drs. Jan Kees Meijers, bereikbaar via meijers@aardoomendejong.nl en telefoonnummer 06-82126898.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 


Vacaturenummer 586056

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.815 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.