Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leerling (BOL) Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 16
  • Opleidingsniveau: MBO

Je volgt als BOL student de opleiding VZ-MZ (niveau 3) van Scalda en je wordt volledig opgeleid op de werkvloer bij één van de zorgorganisaties. Behalve ZorgSaam zijn dat WVO Zorg, Allévo, SVRZ en Ter Weel. Dat betekent dat je naast je stage ook het onderwijs op locatie volgt.

De ZPO is een op maat gemaakte opleiding die je opleidt tot een professional in de ouderenzorg.
Onze studenten krijgen onderwijs van een docent van Scalda op de locatie Bachtendieke in Terneuzen. Onderwijs waarin je je eigen leerroute en tempo kunt bepalen en onderwerpen die afgestemd zijn op de praktijksituaties die je tegenkomt. Gedurende de opleiding maak je kennis met diverse doelgroepen op de woonzorglocaties, psychogeriatrische woningen, thuiszorg en revalidatie.

Wat vragen wij van jou
Je bent in het bezit van een VMBO-diploma (kader beroeps-gerichte/gemengde/theoretische leerweg), een overgangsbewijs naar havo 4 of vwo 4 of een MBO-diploma op niveau 2 en je wil je graag verder ontwikkelen in de ouderenzorg. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Omdat je de invulling en het tempo van de opleiding grotendeels zelf bepaalt is het belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren. Verder ben je flexibel en heb je doorzettingsvermogen. 

Wat bieden wij
Je volgt bij ons een op maat gemaakt opleidingsprogramma in de ouderenzorg, waarbij je 16 uur onderwijs volgt en 16 uur meewerkt in de praktijk onder begeleiding van een werkbegeleider. Omdat je 32 uur per week aanwezig bent voor onderwijs en stage, krijg je een riante stagevergoeding van € 500 per maand. Je kunt daarnaast in de schoolvakanties vakantiewerk bij ons doen. Als je de opleiding succesvol afrondt krijg je twee diploma’s: Verzorgende 3IG en MZ én kun je direct bij ons blijven werken want we geven je een baangarantie na diplomeren.

Informatie
De opleiding wordt verzorgd door Scalda in samenwerking met de deelnemende organisaties. Wil je meer informatie over de ZPO bij ZorgSaam? Neem dan contact op met Marjolijn Kalisvaart: 0115-688455 of m.kalisvaart@zzv.nl.

Word jij onze nieuwe collega?
Meld je dan snel aan voor de opleiding via www.scalda.nl/zpo.


Vacaturenummer 441933