Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Huishoudelijke hulp regio Borsele

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 8

 

Jij bent van grote waarde als huishoudelijke hulp in de thuiszorg! Waarom? Steeds vaker blijven mensen langer thuis wonen, maar soms kunnen zij niet meer alles alleen. Zoals het huishouden, en daar ben jij!

Je stimuleert de zelfredzaamheid en ondersteunt de cliënten in de huishoudelijke taken die zijzelf niet meer kunnen uitvoeren. De werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt de thuiszorg veel uitdagender dan je denkt! Wat betreft de planning, dat is flexibel en daar wordt graag in meegedacht. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ook is het van belang dat je in de regio Borsele woont en beschikt over eigen vervoer.

Bij de thuiszorg lijkt het er misschien op dat je vooral solo werkt, maar niets is minder waar! Jij merkt als geen ander op of het even wat minder gaat met een cliënt en geeft dit door aan de desbetreffende collega. Ook is er voldoende ruimte voor een-op-een aandacht, dat maakt dit beroep zo mooi!

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1500 collega’s bij, collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook kun je lid worden van onze gezellige personeelsvereniging.

Dit zoeken we in jou!

Onze huishoudelijke hulpen steken graag de handen uit de mouwen en zijn echte ‘doeners’!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een jaarcontract die we graag omzetten naar onbepaalde tijd
  • Salaris conform VVT Hulp bij het Huishouden vanaf € 13,04 bruto per uur
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Reiskostenvergoeding

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Willemien Post (leidinggevende Zorg en Welzijn).
Je kunt bellen naar 088-1102800.

Reageren?
Stuur ons je gegevens via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 848476

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.856 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.