Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Helpende Zorg en Welzijn (Plus) Hof Klarenbeek

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24

Net buiten het historische centrum van Middelburg ligt de unieke en prachtige locatie Hof Klarenbeek waar we met een team van zorg verlenen bij onze cliënten die zelfstandig wonen in een van de 56 luxe driekamerwoningen. In het woon-zorgcentrum is 24 uur per dag zorg aanwezig. Wat de locatie bijzonder maakt is dat mensen er kunnen wonen zonder vaste zorg, maar wanneer ze zorg wensen zij daar ook meteen gebruik van kunnen maken.

Als Helpende Zorg en Welzijn plus bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Dit doe je zowel individueel als groepsgericht. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn dag goed kan beginnen en je zorgt voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Daarom zoeken wij voor deze functie iemand die affiniteit heeft met welzijn. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn plus behoort onder andere ook het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket.

Je komt te werken in en hecht team waarbij samenwerking over de vorm van zorgverlening voor erg belangrijk is. Met elkaar zijn we sterk in "samen mét" en niet voor de cliënt werken. Het mooie aan werken op Hof Klarenbeek is de mogelijkheid die er is om direct met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling. Daarnaast word er voor en met de cliënten een uitgebreid activiteitenprogramma verzorgd. Zo is er in Hof Klarenbeek altijd iets te doen. Hierbij kun je denken aan samen bewegen, muzikale ochtenden en gezamenlijk koffiedrinken in de ontmoetingsruimte. De bewoners kunnen deelnemen aan iedere activiteit die hij of zij leuk vindt.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt.

We vragen 

• Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een certificaat Helpende Plus
• Iemand met geduld, inlevingsvermogen en je maakt makkelijk een praatje
• Je denkt mee en staat open voor verbetering
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team kan werken.

We bieden

• Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• Een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, FWG 30; (afhankelijk van relevante werkervaring) maximaal € 2717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van € 17,36
• We kijken graag samen naar een goede balans tussen de werk- en privé situatie. We komen graag in overleg met jou tot afspraken over het aantal uur dat je gaat werken
• Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
• Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
• Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
• Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
• Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer info

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met team Hof Klarenbeek / Hof 't Seijs, telefoon 0118-630302. Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2022.


Vacaturenummer 737867

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.098 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.