Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Helpende Zorg en Welzijn afd. Kruidhof

Standplaats: Veere

  • Aantal uren: 24

 

Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie met 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. Op de afdeling Kruidhof zijn wij opzoek naar een goede aanvulling als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) op ons team voor 24 uur per week.

Het betreft een verzorgingsafdeling waar 25 mensen wonen met een vorm van dementie. Een aantal bewoners kan nog goed aangeven welke zorgverlening zij wensen. Er zijn echter ook een aantal bewoners die meer begeleiding en sturing nodig hebben. Samen met het team richt je je op de kwaliteit van leven en dit is voor ieder individu anders. Het is voor jou een uitdaging te weten te komen wat voor de individuele bewoner belangrijk is! Jij bent dan ook een allemansvriend. De bewoners kunnen bijvoorbeeld bellen wanneer zij hulp nodig hebben met wassen, medicatie en helpen met eten. Lopen dat vind jij dan ook niet erg, want je bent werkzaam vanuit de gang en vanuit daar sta jij voor de bewoners klaar. Incidenteel ben je werkzaam op de huiskamer. Daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Als Helpende Zorg en Welzijn Plus behoort onder andere het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je van ons ook nog een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven!

We vragen

• een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een certificaat Helpende Plus OF bereid om deze te halen
• je beschikt over basiskennis van de meest voorkomende (chronische) ziektebeelden bij ouderen
• je denkt mee en staat open voor verbetering
• iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken
• flexibel; ook in het weekend
Er zijn verschillende diensten die je zult draaien (07.30-15.00 / 07.00-15.30 / 07.30-11.30 uur en 15.00-23.00 en 18.00-22.00 uur).

We bieden

• een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Helpende Zorg en Welzijn, FWG 25. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €2555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
of
• een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, FWG 30. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €2631,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
• vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
• reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
• heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
• pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
• een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Wil je meer informatie betreft deze functie? Hiervoor kun je contact opnemen met locatiemanager Aaltje Hoving, 06 1192 5353. 
Solliciteren kan tot en met 31 januari 2022.


Vacaturenummer 573100

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.594 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.