Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Helpende Zorg en Welzijn afd. Iepenhof (somatiek)

Standplaats: Veere

Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie met 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver.

Voor onze somatische afdeling Iepenhof zijn wij op zoek naar een collega Helpende Zorg en Welzijn. Iepenhof bestaat uit acht appartementen waar cliënten met een lichamelijke beperking wonen. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met aparte slaapkamer. Doordat we op een belevingsgerichte manier werken, proberen we zo goed mogelijk op de wensen van de cliënt in te gaan. Hierbij staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel als mogelijk behouden, met als doel het in stand houden of bevorderen van de kwaliteit van leven.

Als Helpende Zorg en Welzijn bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Dit doe je zowel individueel als groepsgericht. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn dag goed kan beginnen en je zorgt voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Daarom zoeken wij voor deze functie iemand die affiniteit heeft met welzijn. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers.

We zijn een zelforganiserend team waar iedere collega een team rol en/of kerntaak krijgt toegewezen die past bij zijn of haar kwaliteiten. Het meedenken en de eigen verantwoording staat hierin centraal. Ons team is eveneens verantwoordelijk voor het roosteren. Dit vraagt veel flexibiliteit, maar daar staat een goede balans tussen werk en privé tegenover.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je van ons ook nog een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven!

Wat vragen we?

• een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2
• je bent iemand met geduld, inlevingsvermogen en je maakt makkelijk een praatje
• zelfstandigheid, maar je kunt ook in een team werken

Wat bieden we?

• een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Helpende Zorg en Welzijn, FWG 25. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €2638,80 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
• vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
• reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
• heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
• pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
• een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Wil je meer informatie betreft deze functie? Hiervoor kun je contact opnemen met de locatiemanager Claudia van Zundert 06 11925490.
Solliciteren kan tot en met 31 december  2022 via de vacature op onze website www.werkenbijzorgstroom.nl

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.


Vacaturenummer 551148

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.108 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.