Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Helpende / verzorgende ( schoolverlater met een zorgopleiding)

Standplaats: Clinge

  • Aantal uren: 32

Van school naar je droomjob

Bijna klaar met je studie?

Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking én fijne collega’s. Een leuke eerste werkplek waar jij als starter kunt groeien en ontwikkelen. Bij Tragel kun je aan de slag!

Over Tragel

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor mensen met een beperking. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen. Tragel is een maatschappelijke organisatie in de Nederlandse provincie Zeeland, grenzend aan België, en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden.

Kom eens af!

Ontdek werken en leren bij Tragel. Meld je aan en kom een kijkje nemen om vrijblijvend kennis te maken met ons job aanbod.

Vul hier je gegevens in en druk op verzenden. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke opleiding je hebt en waarom je enthousiast bent. We nemen vervolgens contact met je op voor meer informatie.

Tot snel!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 542293

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.496 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.